Reklama

Kino Barrandov spustil promo vysielanie v českom DVB-T

Novo vznikajúca televízia Kino Barrandov, ktorá oficiálne odštartuje 18. apríla 2015, spustila svoje promo vysielanie. Dostupné je v treťom českom terestriálnom multiplexe, ktorý prevádzkuje spoločnosť Czech Digital Group (CDG), dcérska spoločnosť Českých Rádiokomunikacií. Multiplex pokrýva takmer 96 % obyvateľov Českej republiky, vysielajú v ňom programy ako Prima Love, Prima Zoom, hudobné Óčko, Óčko Gold, Šlágr či kombinovaný program ČT :D/Art Českej televízie.
Pokračovanie nižšie:


Kino Barrandov ponúkne vo vysielaní 24 hodín denne filmy a seriály v českom jazyku. Naladiť si ho budú môcť diváci v Česku prostredníctvom 3. terestriálneho multiplexu. Program by mal byť dostupný aj na satelite Astra 3B (23,5°E) pre zákazníkov Skylinku. V akom programovom balíčku sa stanica objaví však nie je známe, keďže Skylink oficiálne ešte o pridaní programu neinformoval.

V prvých dňoch vysielania ponúkne Kino Barrandov divákom filmy ako Dôkaz (Proof), Michael Clayton, Posledný nepriateľ či erotický seriál Emmanuella 2000.

Mohlo by vás ešte zaujímať