Reklama

UFC exkluzívne na NOVA Sport

Platený športový kanál NOVA Sport uzavrel exkluzívnu dohodu s najprestížnejšou MMA (Mixed Martial Arts) organizáciou na svete, so slávnou americkou UFC (Ultimate Fighting Championship). Fanúšikovia bojových športov sa dočkajú priamych prenosov zo všetkých európskych galavečerov a ďalších vybraných svetových podujatí.

UFC je jedným z najexkluzívnejších produktov na trhu a my sme radi, že divákom prémiovej stanice NOVA Sport môžeme ponúknuť unikátne prenosy z tejto najlepšie produkovanej bojovej šou na svete,“ hovorí Petr Horák, riaditeľ sekcie nových projektov skupiny Nova. NOVA Sport tiež odvysiela väčšinu titulových zápasov, ktoré UFC spravidla ponúka len cez svoje platené online brány.
Pokračovanie nižšie:


MMA pokračuje na svojej ceste najrýchlejšie rastúceho športu na svete a ja som nadšený, že môžem stanicu NOVA Sport privítať v rodine UFC. Stáva sa tak súčasťou skupiny vybraných exkluzívnych kanálov, ktoré dokážu uspokojiť stále sa zvyšujúci dopyt po akciách UFC v oblasti Európy, Stredného východu a Afriky,“ hovorí David Allen, Senior viceprezident a generálny riaditeľ UFC pre Európu, Stredný východ a Afriku.

Okrem živých prenosov a čerstvých záznamov z najväčších galavečerov MMA scény sa diváci NOVA Sport môžu tešiť na týždenník UFC Ultimate Insider, ktorý dáva pohľad do zákulisia najviac rastúceho športového odvetvia súčasnosti. Z ďalšieho programu UFC, ktorý NOVA Sport v Českej republike a na Slovensku exkluzívne ponúkne, si priaznivci MMA nesmú nechať ujsť unikátnu reláciu UFC Fighter Profiles a UFC Fight Flashbacks, ktoré nezabudnuteľným spôsobom predstavia najslávnejších bojovníkov a zápasy súčasnosti i histórie.

Prenosy UFC bude na NOVA Sport svojim komentárom sprevádzať uznávaný odborník a známy konferencier bojových galavečerov v Českej republike a na Slovensku Ondřej Novotný.

Mohlo by vás ešte zaujímať