Reklama

HBO pripravuje novú kriminálnu sériu, natočí ju režisér Vladimír Michálek

HBO Europe pripravuje pre svojich divákov novú šesťdielnu kriminálnu sériu s pracovným názvom MAMON, ktorou HBO pokračuje vo vlastnej československej hranej tvorbe. Natáčanie začne od 3. marca, režisérom bude Vladimír Michálek. Realizáciu mysteriózneho thrilleru – vychádzajúceho z úspešného nórskeho formátu Mammon a naplánovaného na 75 natáčacích dní – zabezpečuje spoločnosť Bionaut. Natáčanie bude prebiehať v Čechách ako aj ďalších zahraničných lokalitách. V pripravovanej sérii sa objaví množstvo uznávaných českých hercov na čele s Matějom Hádekom a Evou Leimbergerovou.
Pokračovanie nižšie:


Hlavným hrdinom príbehu je novinár, ktorý sa zaoberá kauzou okolo významného štátom riadeného podniku. Pri zabezpečovaní podkladov ku vznikajúcej reportáži však narazí na kontroverzné informácie týkajúce sa jeho vlastného brata, ktorý je do škandalózneho prípadu osobne zapletený.

Spoločnosť HBO Europe vstúpila v posledných rokoch do českej a slovenskej hranej tvorby, a to niekoľkými unikátnymi projektmi. Trojdielna dráma Horiaci ker o dôsledkoch obeti Jána Palacha a počiatkoch normalizácie po auguste 68 získala rekordných jedenásť Českých levov a množstvo ďalších cien. Obe série seriálu Terapie o psychológovi a jeho klientoch boli vyznamenané cenami Trilobit, ktoré udeľuje Český filmový a televizní svaz – FITES. Divácky najúspešnejším titulom v histórii HBO je práve odvysielaný romantický seriál Až po uši, ktorý pre HBO Europe natočil režisér Jan Hřebejk.

Mohlo by vás ešte zaujímať