Reklama

TV Písnička a Country no.1 je možné naladiť už aj v Michalovciach

Ponuka lokálneho multiplexu v Michalovciach, ktorý prevádzkuje operátor AVIS, sa rozrástla o nový dvojprogram TV Písnička a Country no.1. Okrem toho došlo aj k navýšeniu dátového toku a teda k zlepšeniu kvality obrazu u programu Šlágr TV.
Pokračovanie nižšie:


V multiplexe, ktorý vysiela na 48. kanáli a pokrýva mesto Michalovce ako aj jeho blízke okolie je tak aktuálne možné naladiť okrem dvojprogramu TV Písnička a Country no.1 ešte ďalšie tri programy Šlágr TV, TV Noe a TV Zemplín. Všetky programy vysielajú v kompresnom formáte MPEG-2.

Vysielač je podľa platného povolenia umiestnený v meste Michalovce na ulici Nad Laborcom. Výkon vysielača je podľa našich informácií približne 1 kW.

TV Písnička, prevádzkovateľa Šlágr TV, vysiela od 7:00 do 19:00, vo zvyšnom čase je na rovnakej programovej pozícii dostupný kanál Country no. 1. TV Písnička prináša vo svojom vysielaní prevažne hudobné programy s prvkami teleshoppingu so zameraním na deti, no nechýbajú však ani rozprávky. Country no.1 sa zameriava, ako už názov napovedá, na country hudbu.

TV_Pisnicka1

Country No.1-1772014-1916 1

Mohlo by vás ešte zaujímať