Reklama

freeSAT ponúkne kanály AXN na určitý čas všetkým zákazníkom zadarmo, vieme podrobnosti

Operátor satelitnej platformy freeSAT sprístupní zadarmo všetkým svojim zákazníkom, takmer na dva mesiace, vybrané kanály AXN. V rámci promo akcie tak budú môcť bezplatne pozerať kanál AXN White a to od 2. do 31. marca 2015 a následne od 15. apríla do 18. mája kanál AXN Black. V tomto období sa diváci môžu tešiť napríklad na nový seriál Biela kráľovná či záverečnú sériu obľúbeného seriálu Spartakus.

Kanály AXN sú štandardne prístupné zákazníkom s aktivovanými balíkmi freeSAT plus alebo SuperPak, vo vyššie uvedenom období ich však budú môcť prijímať zdarma aj zákazníci, ktorí majú aktivované balíky freeSAT light alebo freeSAT medium.
Pokračovanie nižšie:

Historický seriál Biela kráľovná bude mať na kanáli AXN White v marci premiéru. Natočila ho BBC podľa rovnomenného románu slávnej britskej spisovateľky Philippy Gregoryovej, ktorý je prvým dielom série Vojna bratrancov (The Cousins’ War). Dej tejto série je zasadený do čias tzv. vojny ruží a predstavuje vtedajšie Anglicko na pozadí príbehu nesmierne krásnej, avšak veľmi ctižiadostivej ženy. Biela kráľovná sa tajne vydá za mladého kráľa. Postavy jej dvoch synov vychádzajú zo skutočného príbehu princov, ktorí zmizli z londýnskeho Toweru a ich osud zostal pre historikov navždy záhadou.

Od 15. apríla do 18. mája kanál AXN Black odvysiela seriál Spartakus: vojna prekliatych. V záverečnej sérii seriálu postupuje Spartakus po smrti Gaia Claudia Glabera od víťazstva k víťazstvu a Rimanom dochádza, že nevyhnutná bude totálna vojna. V jednej epizóde sa napríklad rímskemu špehovi, ktorý sa infiltroval do radov rebelov, podarí vyvolať napätie medzi Spartakom a jeho bojovníkmi. Nakoniec sa jednotkám tráckeho gladiátora podarí zahnať Rimanov na útek. Ich vodca Crassus, zaslepený hnevom, zdecimuje svoju légiu.

Zákazníci s dodávaným prijímačom nájdu kanál AXN White na pozícii číslo 28, AXN Black na 29. Predplatitelia s vlastným satelitným prijímačom si môžu stanice naladiť z nižšie uvedených parametrov.

Technické parametre pre príjem kanálov AXN:
Družica: Thor 6 (0,8°W)
Frekvencia: 12 092 MHz
Polarizácia: Horizontálna
FEC: 7/8
SR: 28000
Modulácia: QPSK
Norma: DVB-S
Kódovanie: Áno (Conax, Cryptoworks, Nagravision a Irdeto)
Provider: ESS

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Freesat vstáva z mŕtvych.Svojou dobrou a trpezlivou politikou-si pomaly opäť získava zákazníkov.Dobrá cena za základ-ktorý nieje na zahodenie,výmena kariet zadarmo,dlhodobo stálymi cenami+starostlivosť o zákazníka,družica/satelit zhodný ako Magio aj Digi,promo akcie…atď.jednoducho O.K.

  2. Tak týmito chabými promo AXN-kami ešte freeSAT určite nevstane z dlhého a hlbokého spánku. Nič sa tam nehýbe, všetko je statické a nemenné. Keď sa niečo pokašle, rieši sa to do nekonečna. Bez života, bez dynamiky, bez pružnosti, bez reakcií na vývoj na DTH trhu. Zdochlina. Treba najskôr palicou pohmatať, či ešte žijú. Zaostalé, nevýhodné, mŕtve.

  3. ak nieco pridaju tak bud pre madarov alebo naraz pre cr, sr a hu. pre slovakov kedy nieco dali? zase taky skylink moze o animal planet hd len snivat. a teraz si vyber. zaklad ma ale skylink stale najlepsi na trhu.

  4. A aj táto AXN promo akcia je iba preto, lebo AXN teraz promuje v Maďarsku aj cez UPC Direct. Samostatné aktivity českej a slovenskej pobočky sa ani hodnotiť nedajú, lebo žiadne nie sú.

  5. ryan: ty jsi ale b.!.b. Ale plať si předražený SerPolink a přeji příjemnou zábavu při každoměsíčním přelaďování. 😉 😉

Komentáre už nie sú povolené.