Reklama

SATRO vyradil zo svojej ponuky kanál History v SD a HD kvalite

Operátor káblovej televízie a dátových služieb SATRO vyradil zo svojej ponuky digitálnej káblovej televízie SATROdigital dokumentárny kanál History a to ako v štandardnom (SD), tak aj vo vysokom rozlíšení (HD). „Dôvodom tejto zmeny je fakt, že nedošlo k dohode medzi programovým vysielateľom a spoločnosťou SATRO,“ informuje svojich zákazníkov operátor.
Pokračovanie nižšie:


Ako však ďalej spoločnosť SATRO uvádza vo svojom stanovisku: „Kanál History postupne menil svoju programovú náplň a tak sa odkláňal od očakávanej historickej k všeobecnému obsahu. V súčasnosti prebiehajú rokovania ohľadne možnej náhrady.

Ďalšou novinkou u spoločnosti SATRO je prelaďovanie staníc Central TV a ProSieben pre zákazníkov SATROanalog KDS Myjava. Central TV sa presúva z pozície E61 na E50 (703,25 MHz) a ProSieben z pozície E62 na E55 (743,25 MHz).

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Aspoň, že to vyjadrenie takto formulovali
    …Kanál History postupne menil svoju programovú náplň a tak sa odkláňal od očakávanej historickej k všeobecnému obsahu…
    čo môže byť, ale iba ich subjektívny pohľad na vec…lebo stanica keď začne meniť programovú štruktúru väčšinou ide o zákaznícke želania…

  2. Myslim, ze to formulovali velmi trefne, pretoze niekdajsi historicky kanal nema uz s historiou nic spolocne… Vojny skladov a vojny dopravcov su obycajne lacne reality show a nie som si isty, ze prave toto su zakaznicke zelania. Mozno History 2 (H2) je este ako tak verny povodnej strukture, ale ten u nas nevysiela… Jednoducho upadok kedysi skveleho kanalu…

  3. Ja som svojho času sledoval Drevorubačov alebo Kamioňákov a priznám sa, že som to až tak neriešil, nakoľko názov stanice môže byť len vodítkom na smerovanie stanice…a viac history dokumentov bolo na Viasat History ak si dobre spomínam, takže až tak velký problém v tom nevidím : )

  4. Problem nebude v tom ze History uz nie je History, ale v tom ze sa nedohodli na financiach.

Komentáre už nie sú povolené.