Reklama

Telekom: Počas decembra budú mať zákazníci Magio Sat prístup takmer ku všetkým programom

Prevádzkovateľ satelitnej platformy Magio Sat, spoločnosť Slovak Telekom, sprístupní všetkým svojim zákazníkom, ktorí už prijímajú programy z novej satelitnej pozície Thor/Intelsat (0,8°W) , dočasne na niekoľko týždňov počas decembra 2014 takmer všetky programy z ponuky.
Pokračovanie nižšie:


V rámci testovacej prevádzky budú od 5. do 29. decembra všetkým zákazníkom nového Magio Sat bezplatne sprístupnené všetky kanály vrátane prémiových balíčkov okrem kanálov HBO,“ informoval portál SatelitnáTV.sk Michal Korec, hovorca pre financie a služby zo spoločnosti Slovak Telekom. „Aktivácia prebehne automaticky, zákazníci o sprístupnenie kanálov nemusia žiadať.

Aj zákazníci s najnižším balíčkom M si tak budú môcť na niekoľko dní, ako aj počas Vianoc, vychutnať takmer všetky televízne programy z ponuky operátora vrátane HD staníc DIGI Sport 1 HD, DIGI Sport 2 HD, Eurosport HD, Eurosport 2 HD, Slovak Sport.TV2 HD, NGC HD a Mooz Dance HD.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. A zákazníci s najvyšším balíčkom si budú môcť vychutnať maďarské programy. PERFEKTNÉ!!!

  2. …a zákazníci čo majú IPTV budú mať k čomu prístup???
    Nat Geo Wild HD sa u tohto operátora čo sa chváli že má viac ako 461 000 zákazníkov asi nedočkáme, hlavne že komerčné braky vysielajú ich „lacné“ reklamné spoty každých pár minút, fakt viete narábať so ziskom, že by ste radšej pridali nový program budete radšej púšťať tie vaše veselé spievané spoty!!! Fakt logika!!!

  3. aj 2 porno nonstop pustili, nekodovane, cely den..

    Som zvedavy kto na nich prvy poda trestne oznamenie.
    Su povinni taketo programy defaultne blokovat, nieze si to deti nahodne zapnu.

Komentáre už nie sú povolené.