Reklama

UPC DIGITAL rozširuje svoju ponuku o päť nových kanálov, dva z nich sú v HD kvalite

Káblový operátor UPC, ktorého prevádzkovateľom je spoločnosť UPC BROADBAND SLOVAKIA, obohatil dnes svoju programovú ponuku digitálnej káblovej televízie UPC DIGITAL o 5 nových TV staníc. Konkrétne sú to tri detské stanice Nickelodeon, Nickelodeon HD a Nick Jr., zábavný kanál Comedy Central Extra a hudobný MTV Live HD. Po dnešnom rozšírení tak ponúka UPC DIGITAL už takmer 160 televíznych staníc všetkých žánrov, vrátane 26 staníc v HD kvalite.
Pokračovanie nižšie:

Spoločnosť UPC týmto rozšírením programovej ponuky opätovne potvrdzuje svoje úsilie poskytovať žánrovo rozmanitú a bohatú programovú ponuku, s prihliadnutím na požiadavky a predstavy zákazníkov. Užívatelia UPC DIGITAL zaradením nových troch detských programov súčasne získavajú najširšiu ponuku programov pre deti, ktorá obsahuje až 9 programov určených pre všetky detské vekové skupiny,“ uviedol generálny riaditeľ spoločnosť UPC BROADBAND SLOVAKIA Martin Miller.

Nickelodeon je jednou z najpopulárnejších detských staníc, medzi jej najobľúbenejšie programy patria seriály Spongebob, Tučniaci z Madagaskaru, Kung Fu Panda, Avatar: legenda o Aangovi, Big Time Rush a mnoho ďalších.

Nickelodeon HD ponúka rovnaký obsah ako SD verzia tohto programu, líši sa len obrazovou kvalitou.

Nick Jr. je detská stanica určená deťom predškolského veku, ktoré zoznamuje so svetom prostredníctvom rôznych postavičiek a zvieratiek. Vysielanie je však dostupné len v anglickom jazyku.

Comedy Central Extra je jedna z najznámejších komediálnych televíznych staníc, vysiela 24 hodín denne v originálnom znení s titulkami.

MTV Live HD je hudobná stanica ponúkajúca hudobné videá najväčších hviezd súčasnej populárnej hudby, zábavné programy, ako i priame prenosy a záznamy z koncertov a hudobných festivalov.

Všetky novo zaradené stanice sa stávajú súčasťou balíčka PLUS, ktorý obsahuje spolu 19 programov, a diváci ich nájdu na kanálových pozíciách s označením Rezerva č. 20 až 24. Cena balíčka PLUS, ktorý si záujemcovia môžu objednať k balíčku Digital Basic, je 2,90 € mesačne.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

  1. …ale mohli dať pár dní promo vysielanie pre tých čo nemajú balík Plus…

Komentáre už nie sú povolené.