Reklama

Telekom: Chytrá ponuka s vianočným bonusom na smartfón, tablet, notebook a PlayStation 4

Telekom uvádza 15. októbra 2014 vianočnú kampaň pre služby a produkty pevnej siete. Chytrá ponuka s balíkmi dvoch a troch služieb pokračuje, navyše si môže zákazník zobrať verziu s hardvérovým príplatkom i získať bonus vo výške minimálne 200 € na tablet, smartfón, notebook či PlayStation 4.

Pre veľký úspech a rast počtu aktivácií pokračuje Telekom v predaji Chytrej ponuky za doterajších výhodných podmienok. V ponuke sú naďalej po tri programy (M, L a XL) pri každej službe (telefonovanie, internet, TV).
Pokračovanie nižšie:

Pri balíkoch s dvomi službami si môže zákazník zvoliť kombináciu už za 16 € mesačne (dva programy M) či kombinovať služby podľa výberu za tieto ceny:

Program

1 služba

2 služby

XL

20 €

32 €

L

15 €

24 €

M

10 €

16 €

Pri triple-play balíku si zákazník kombinuje všetky tri služby. Základná ponuka štartuje na cenovej úrovni 20 € za všetky tri služby vo variante M:

Magio Internet

Magio TV

Pevná linka (hlas)

Cena

Internet XL

TV XL

Doma Happy XL

38 €

Internet L

TV L

Doma Happy L

29 €

Internet M

TV M

Doma Happy M

20 €

Vianočný bonus: 200 € na kúpu darčeka
Telekom má pre zákazníkov popri výhodnej Chytrej ponuke s balíkmi služieb aj vianočný benefit. Ak si zákazník zoberie aspoň jednu službu L alebo XL a zvolí si k nej aj mesačný príplatok na hardvér, získa darček za špeciálnu cenu.

V ponuke sú napríklad tri notebooky Lenovo, pričom model IdeaPad A10 je už k dispozícii za 1 € pre oba programy. Špecialitou ponuky bude možnosť získať PlayStation 4 za akciovú cenu 199 €.

Okrem notebookov a PlayStation 4 si môže zákazník vybrať aj iné zariadenie z aktuálnej ponuky Telekomu: smartfón či tablet. V takom prípade sa uplatní bonus 200 € na plnú cenu telefónu v ponuke, napríklad bestseller Sony Xperia M2 možno získať za 49 €.

SlužbaMesačný príplatokLenovo IdeaPad A10Lenovo IdeaPad G50-30Lenovo IdeaPad G50-70Sony PlayStation 4

XL

6 €

1 €

1 €

99 €

199 €

L

6 €

1 €

49 €

149 €

199 €

Chytrá ponuka aj s mobilom
V ponuke ostáva aj Chytrá ponuka s mobilom, kde zákazník môže získať napríklad dve služby pevnej siete a k nemu získa navyše program Happy XL volania s neobmedzenými volaniami do všetkých krajín EÚ, aj neobmedzenými SMS za 23 €.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

  1. Chytrá??? Nesprávny výraz, prechytračená!!! Vôbec nie BYSTRÁ, či cudzím výrazom INTELIGENTNÁ.

Komentáre už nie sú povolené.