Reklama

Hádzanárska liga majstrov v najbližších šiestich sezónach na Sport1 a Sport2

Po tom čo získal prevádzkovateľ športových kanálov Sport1 a Sport2, spoločnosť AMC Networks International Central Europe, vysielacie práva na Formulu 1, včera oznámil, že na svojich športových kanáloch bude vysielať aj hádzanársku Ligu majstrov EHF, Ligu majstrov EHF žien a Pohár EHF a to až šesť sezón za sebou. V každej sezóne podľa AMC Networks International Central Europe odvysielajú oba športové kanály viac ako stovku prenosov naživo.

Súčasťou novej akvizície sú vysielacie práva na sezóny 2014/15 až 2019/20. Diváci tak budú môcť sledovať na Sport1 a Sport2 najmenej dve stretnutia jedného kola Ligy majstrov EHF a Ligy majstrov EHF žien a všetky stretnutia Final Four ako pre turnaje žien, tak aj mužov.
Pokračovanie nižšie:


Zápasy v skupinách Pohára EHF bude Sport1 a Sport2 vysielať od februára 2015 Z kvalifikačných kôl majú stále šancu do série postúpiť český tím Talent M.A.T. Plzeň a slovenské tímy HK AGRO Topolčany, HC Sporta Hlohovec a TATRAN Prešov. Do skupín v minuloročnej sezóne postúpili práve posledné dva menované tímy. Ak sa im to podarí aj tento rok, bude Sport1 a Sport2 na jar vysielať všetky ich zápasy v tejto súťaži.

Sme veľmi hrdí, že sa nám s EHF podarilo získať ďalšie nové práva„, uviedol Levente B. Málnay, generálny riaditeľ AMC Networks International Central Europe. „Okrem práv na vysielanie F1 a špičkového futbalu, bude Liga majstrov EHF ďalšia skvelá športová akvizícia, ktorou iste potešíme fanúšikov športu v Českej republike a na Slovensku a pritiahneme ich k programom Sport1 a Sport2.

Je nám veľkým potešením, že naše programy môžu televíznym divákom predstaviť Filipa Jíchu a ďalších prvotriednych českých a slovenských hádzanárov a hádzanárky, a to v Lige majstrov EHF a Lige majstrov EHF žien. Liga majstrov EHF prináša jednoznačne najlepšie hádzanárske zápasy a jedná sa o najprestížnejšiu súťaž v tomto športe, iste sa teda bude na čo pozerať. Fandiť budeme aj našim českým a slovenským tímom, ktoré teraz o účasť v Lige majstrov bojujú„, dodal Evžen Chlanda, Country Manager AMC Networks pre Českú republiku a Slovensko.

Mohlo by vás ešte zaujímať