Reklama

Disney Channel je už opäť v ponuke novej DIGI TV

Po niekoľkých týždňoch sa opäť do ponuky novej DIGI TV vrátil detský televízny kanál Disney Channel. K dispozícii je pre všetkých predplatiteľov novej DIGI TV od balíčka Štandard. Program sa nachádza v programovom rastri na programovej pozícii číslo 22, kde bol doteraz športový kanál DIGI Sport 1 v štandardnom rozlíšení. Po pridaní detského kanálu sa tak museli športové kanály DIGI Sport presunúť o jednu pozíciu vyššie.
Pokračovanie nižšie:

Ak by sa ešte Disney Channel vo vašom DIGI boxe Kaon nenachádzal je nutné vypnúť box diaľkovým ovládaním do StandBy režimu minimálne na 10 minút, alebo urobiť výrobné nastavenia.

Pri našich testoch bola k Disney Channel pripojená okrem českej aj maďarská audio stopa.

Predplatitelia novej DIGI TV tak po opätovnom pridaní do ponuky detského kanálu Disney Channel môžu prijímať s najvyšším balíčkom Maxi už sedem detských kanálov (Nickelodeon, Nick Jr., Minimax, Duck TV, JimJam, Megamax a Disney Channel).

Okrem pridania Disney Channel nastali v programovom rastri aj drobné presuny programov. Napríklad kanál CBS Drama sa presunul z pozície 48 na novú pozíciu 97 ku kanálu CBS Reality, ktorý sa nachádza na pozícii 98.

Pripomeňme, že od novembra majú do ponuky novej DIGI TV pribudnúť aj kanály Viasat Explore, Viasat History a Viasat Nature.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. K tomu len toľko Disney Channel a Nickelodeon sa dajú v nemčine voľlne zachytiť na Astre.
    lyngsat.com/freetv/Germany.html
    Teda zas majú tí, čo na to majú niečo zadrmo a chudobní a sprostí Slováci nech si platia.

Komentáre už nie sú povolené.