Reklama

Paramount Channel aj s anglickou audio stopou v maďarskom DVB-T, do konca septembra nekódovane

Maďarská terestriálna platforma MinDig TV Extra dnes sprístupnila vysielanie filmového kanálu Paramount Channel všetkým divákom, ktorí prijímajú programy prostredníctvom DVB-T. Signál má dosah aj na územie Slovenka.

Kanál vysiela v multiplexe D spolu s kanálmi DIGI Sport 1, FOX a Hatoscsatorna. Ďalšie nové programy by mali pribudnúť do konca septembra, keďže od októbra bude platforma MinDig TV Extra ponúkať zákazníkom už nové programové balíčky aj s novými kanálmi.
Pokračovanie nižšie:

Paramount Channel je od dnes v rámci promo vysielania dostupný nekódovane (FTA) a to až do 30. septembra 2014. Následne dôjde k jeho zakódovaniu systémom Conax a sprístupneniu tak iba zákazníkom s predplateným Rodinným balíčkom.

Pripomeňme, že do konca septembra vysielajú aj športové kanály DIGI Sport 1 a DIGI Sport 2 v režime free-to-view (FTV), to znamená, že sú síce kódované systémom Conax, ale prístup k ním majú všetci zákazníci platformy s aktívnou dekódovacou kartou.

Vysielanie kanálu Paramount Channel je dostupné v multiplexe D s rozlíšením 704×576, okrem maďarskej audio stopy nechýba ani anglická. Diváci si tak môžu vychutnať filmy aj v pôvodnom znení.

Paramount Channel-1992014-1218

Aktuálna programová ponuka nových maďarských multiplexov D a E:
Multiplex D: DIGI Sport 1, FOX, Hatoscsatorna, Paramount Channel a Teszt_D
Multiplex E: DIGI Sport 2 a Teszt_E

Mohlo by vás ešte zaujímať