Reklama

Španielska Vuelta naživo na Eurosporte

Eurosport prinesie od 23. augusta do 14. septembra všetkým svojim divákom 69. ročník španielskej Vuelty – posledné cyklistické grand tour sezóny. Celkovo odvysiela viac ako 40 hodín priamych prenosov zo všetkých 21 etáp naživo a samozrejme v HD kvalite.

Populárny športový kanál Eurosport International bude vysielať vždy približne dvojhodinový záver etáp. Prenos prvej etapy Vuelty sa začne v sobotu 23. augusta o 19:00, v ďalších dňoch budú priame prenosy štartovať zvyčajne o 16:00. Záznamy etáp bude Eurosport vysielať nasledujúci deň v ranných hodinách a potom zvyčajne pred živým prenosom nasledujúcej etapy.
Pokračovanie nižšie:

Usporiadatelia Vuelty opäť pripravili v porovnaní s Tour de France pravé horské peklo, veď deväť etáp končí náročným záverečným stúpaním. Vuelta bude mať tento rok výnimočné obsadenie, v štartovej listine sú Christopher Froome, Alberto Contador, Nair Quintana, Carlos Betancur, Joaquim Rodriguez, Alejandro Valverde, Rigoberto Uran či Slovák Peter Sagan.

Diváci českej verzie Eurosportu sa môžu tešiť na zaujímavých hostí v štúdiu. Pre svojich divákov pripravila česká redakcia Eurosportu spoločne so spoločnosťou Orbea Czech tradičnú vedomostnú súťaž o atraktívnu cenu – cestný bicykel Orbea Avant.

Mohlo by vás ešte zaujímať