Reklama

freeSAT ponúka novým zákazníkom druhý SD box zadarmo, vieme podrobnosti

Satelitná platforma freeSAT začala od dnes ponúkať v rámci akcie ku kampani freeSAT medium, druhý SD box úplne zadarmo a to až po dobu trvania celého zmluvného vzťahu. Jedná sa už o v poradí druhú zaujímavú akciu tejto platformy za posledné obdobie. Pripomeňme, že od konca mája môžu získať noví zákazníci so službou freeSAT medium karta, druhú kartu zadarmo. Obe akcie sú dostupné len u vybraných predajcov po celom Slovensku.

TIP: freeSAT: Pre nových zákazníkov druhá karta zadarmo a HD balíček iba za 3 € mesačne
Pokračovanie nižšie:

V rámci mimoriadnej kampane freeSAT medium získa nový zákazník za 11,75 € mesačne dva satelitné prijímače aj s kartami (prvý box je Humax HD, druhý SD box) a 1. mesiac balíčka freeSAT medium úplne zadarmo. Okrem toho na prvej karte bude môcť sledovať aj prvé 3 mesiace balíček freeSAT HD.

V prípade ak si zákazník objedná balíček freeSAT HD hneď pri podpise zmluvy, bude mu spustený na oboch kartách a prvé 3 mesiace ho má úplne zadarmo.

V prípade, že si zákazník objedná balíček freeSAT plus hneď pri podpise zmluvy, bude mu spustený na prvé 3 mesiace zadarmo a zároveň získa aj balíček freeSAT HD na hlavnej karte na prvé 3 mesiace zadarmo.

V prípade, že si zákazník objedná balíček freeSAT HD a aj balíček freeSAT plus hneď pri podpise zmluvy, oba balíčky mu budú spustené na oboch kartách na prvé 3 mesiace zadarmo.

Akcia je platná do odvolania.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

  1. ddobry den chcela by som sa opytat na setelitnu televiziu .aky jednrazovy poplatok je za zapojenie a a aky je mesacny poplatok ked nemam ani satelit to vsetko mi dodate vy? dakujem

Komentáre už nie sú povolené.