Reklama

Universal Channel už nie je v ponuke novej DIGI TV, prevádzkovateľ stanice je z vyradenia sklamaný

Zákazníci novej satelitnej platformy DIGI TV už niekoľko dní nemôžu sledovať filmový kanál Universal Channel, ktorý bol dostupný v HD set-top-boxoch Kaon na programovej pozícii číslo 46 pre predplatiteľov programového balíčka Maxi. Aktuálne na tejto programovej pozícii nie je dostupný žiadny televízny kanál.

Oficiálne stanovisko k vyradeniu programu od prevádzkovateľa platformy DIGI TV, spoločnosti DIGI Slovakia, sa nám bohužiaľ doteraz nepodarilo získať. Oslovili sme aj spoločnosť Slovak Telekom, no ani tá sa nám k vyradeniu filmového kanálu z programového rastra novej DIGI TV zatiaľ nevyjadrila.
Pokračovanie nižšie:

Naša redakcia oslovila aj zástupcu samotného kanálu Universal Channel, ten je z vyradenia svojho programu z ponuky satelitnej DIGI TV sklamaný.

Je nám veľmi ľúto dôsledkov tohto kroku, ktoré budú mať vplyv na verných divákov televíznej stanice Universal Channel. Predplatiteľov tejto stanice by sme chceli následne vyzvať, aby svoju nespokojnosť adresovali priamo spoločnosti DIGI Slovakia, eventuálne aby svoje žiadosti o prerokovanie ich sťažností adresovali Slovenskej obchodnej inšpekcii,“ uviedla pre portál SatelitnáTV.sk v oficiálnom stanovisku spoločnosť Universal Networks, ktorá prevádzkuje filmový kanál Universal Channel.

Universal Networks zváži ešte všetky svoje možnosti a so samotným prevádzkovateľom platformy DIGI TV chce ešte prerokovať opätovné zaradenie programu do programového rastra a to v čo najkratšom termíne.

Chceli by sme však zdôrazniť, že naše strategické úsilie budeme i naďalej zameriavať na podporu našej TV stanice Universal Channel v rámci viacerých iných platforiem, ktoré pre televíznych divákov na Slovensku ponúkajú také spoločnosti, ako sú UPC, Skylink a Slovak Telekom. Ich televízni diváci sa budú môcť i naďalej tešiť na sledovanie nadchádzajúcich premiér takých seriálov, ako sú Dobrá manželka (The Good Wife), Bolesti slávnych (Royal
Pains), Mestečko Haven (Haven) či množstvo filmov z radov hollywoodskych trhákov,
“ uviedla ďalej v stanovisku spoločnosť Universal Networks.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. co im je luto ? co sa cuduju ? vsetky ich „atraktivne“ relacie idu paralelne na FTA staniciach, tak kto by za to priplacal ?
    discovery networks detto, akurat NatGeo sa zatial drzi

  2. Raz som tam chcel pozreť nejaký film ale tam bolo toľko reklamy že som veľmi rýchlo vzdal.

  3. Keď Universal nechcú v T/DiGi,nech vstúpi do neplateného DVB-T a budeme pozerať…

  4. No reklamy je tam celkom dost, i ked sa mi zda uz o cosi menej (hlavne v serialoch, byvali tusim tri uz su len dve nastastie), preto ked si odtial chcem daco pozret, tak si to nahram a potom posuvam.. Stale je Universal 100x lepsi ako tie nase SK paskvily Markiz/JOJ-Hnojkarske odrody..

    Inak tato nova DIGI TV bude zaujimava, pokial to budu vsetko vyhodnocovat kvartalne, co ma aku sledovanost, tak zachvilu tam pomaly nic nebude 🙂

  5. Ja som dosť sklamaná, že vyradili Universal, práve kvôli nemu držím DIGI Tv
    Robte s tým niečo.

Komentáre už nie sú povolené.