Reklama

Spartak TV už aj v ponuke digitálnej televízie Tango

Košický operátor Antik Telecom rozšíril svoju ponuku digitálnej televízie Tango, ktorú poskytuje zákazníkom vo vlastnej sieti, o nový televízny kanál Spartak TV. Kanál je k dispozícii pre všetkých zákazníkov v Základom balíku bez ďalších poplatkov.
Pokračovanie nižšie:

Televízia Spartak vysiela od 21. februára tohto roku v rámci skúšobného vysielania v štvorhodinových blokoch od 8:00 do 12:00 a večer od 17:00 do 21:00. Kanál naladia diváci v rámci lokálneho DVB-T multiplexu v Trnave na 33. kanáli. Do svojej ponuky ju pridal už aj operátor Swan a postupne by mali pribúdať aj ďalší.

Kanál sa zameriava vo svojom vysielaní na trnavský futbalový klub Sparta Trnava. Jedná sa o vôbec prvú televíziu na Slovensku, ktorá sa zameriava primárne na jeden futbalový klub.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Fantázia paštekarkovia zo slnečnej Blavy len tíško závidia !!! 🙂

  2. Zase jeden názor zakomplexovaneho dedinčana co keby nebolo tej pastikarskej Bratislavy tak doteraz dojite kravy na družstve ale beriem na vedomie . Väčšina vás nepastikarov sem chodí zarábať a spôsobuje tu svojimi limuzínami zápchy zbytočne ale budete tu Hundrat na Bratislavu . A mimochodom nemáme co závidieť . S pozdravom zo slnečnej postikarskej blavy 🙂

  3. @mola:
    Keby sa dalo na hru Spartaka TT pozerať, tak by paštétari odkiaľkoľvek možno aj závideli. 🙁

Komentáre už nie sú povolené.