Reklama

Platforma freeSAT pridala do ponuky maďarský kanál m3

Maďarský televízny kanál m3 od verejnoprávneho vysielateľa MTVA (Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap) môžu sledovať aj slovenskí zákazníci satelitnej platformy freeSAT by UPC Direct. Zákazníci s dodávaným satelitným prijímačom ho nájdu na doterajšej programovej pozícii kanálu TV Barrandov (pozícia číslo 16), ktorý sa následne presunul na pozíciu číslo 33. Majitelia s vlastným satelitným prijímačom naladia m3 na družice Thor 5 (0,8°W), frekvencii 11 938 MHz.
Pokračovanie nižšie:

M3 je najnovším televíznym kanálom maďarského verejnoprávneho vysielania MTVA, ktorý spustil svoje vysielanie 20. decembra 2013. Vo vysielaní prináša programy z bohatého archívu verejnoprávnej televízie. Prístup k programu majú všetci zákazníci platformy freeSAT by UPC Direct s aktivovaným základným balíčkom freeSAT medium.

Sme radi, že môžeme obohatiť naše balíky služieb o kanál M3 Anno v Maďarsku, na Slovensku i v Rumunsku. Tento krok povedie k ďalšiemu zlepšeniu našej ponuky, aby mali naši zákazníci bohatšiu možnosť voľby, zároveň však bez zvyšovania nákladov,“ hovorí Zoltan Pinkola, regionálny riaditeľ UPC DTH pre odbyt a obchodný rozvoj.

Technické parametre pre príjem m3:
Družica: Thor 5 (0,8°W)
Frekvencia: 11 938 MHz
Polarizácia: Horizontálna
SR: 28000
FEC: 7/8
Norma: DVB-S
Modulácia: QPSK
Provider: UPC Direct
Názov: m3
Kódovanie: áno

M3-20122013-208_1

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Dobry,ja mám taku otázku ze mám freesat kartu za 20eur na rok a mám 30nevjem kolko programou,chcel by som vediet vtom su presne ake prorami je tam aj M3?ja som kupil kartu sturove.ja mám od upc este ten stary philips setbox je tam napisany dobredu ze DVB mozem nanompozerat aj digitalne programy ne cez satelit? Dakujem pekne

  2. m3 Anno je v baliku freesat medium za 9,5 mesacne, takze ti to s kartou za 20 euro na rok nepojde. Zajdi do predajne a sprav zmluvu na balicek medium a pojde aj mnozstvo inych madarskych programov. Balicky najdes tu: http://forum.satelitnatv.sk/index.php/topic,20.0.html

Komentáre už nie sú povolené.