Reklama

Antik rozšíril platený balíček SmartTVBoxu o dva nové hudobné kanály Óčko Express HD a MCM TOP

Slovenská spoločnosť Antik Telecom dnes rozšírila svoj platený balíček, ktorý ponúka užívateľom SmartTVBoxu, o dva nové hudobné kanály Óčko Express HD a MCM TOP. Celkovo tak ponuka plateného balíčka obsahuje už 20 televíznych kanálov z toho 2 sú vo vysokom rozlíšení (HD). Okrem plateného balíka majú užívatelia k dispozícii viac ako 50 televíznych a rozhlasových staníc bez mesačných poplatkov, podmienkou je len kúpa SmartTVBoxu a pripojenie k internetu minimálne 2 Mbps.
Pokračovanie nižšie:

Cena za platený programový balíček Mix sa ani po pridaní nových programov nezmení, zostane na súčasných 5,5 € mesačne.

Aktuálna ponuka programov plateného balíčka Mix:
History Channel, Crime and Investigation, Auto Motor und Sport, Sport 5, Dusk!, Retro Music Television, Óčko Gold, Fajnrock, Russian Travel Guide, HD+, Mezzo, Óčko Express HD, MCM TOP, Fun 1, FilmBox, FilmBox Plus, English Club TV, Nickelodeon, MTV a Comedy Central Extra.

Pokiaľ máte platený balíček zaplatený a všetky programy v ponuke ešte nemáte, je nutné obnoviť zdroje (Menu-Nastavenia-Aktualizácie-Obnova zdrojov).

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

  1. V UPC by sa už tiež mohli prebrať a zaradiť nejakú hd hudobnú stanicu, tie reklamno-teleshopingové „hudobné“ MTVčka sú už dosť od veci. Východniari majú omnoho bohatšiu ponuku v kábloch ako UPC, nehovoriac o tom že by celkom stačila jedna SENZI TV a nie dve (miesto FOOR).

Komentáre už nie sú povolené.