Reklama

RTVS predstavila svoje olympijské štúdio v Bratislave [fotky]

Rozhlas a televízia Slovensko (RTVS) predstavila dnes svoje olympijske štúdio v Bratislave. „Jeho tvorcom je Tibor Malcev, ktorý vedie Scénickú prevádzku v RTVS,“ uviedla dnes televízia. Štúdio vzniklo v priestoroch Mlynskej doliny výlučne v interných kapacitách. Okrem analýz a vstupov v ňom budú vysielané aj súhrnné informácie v slovenskom posunkovom jazyku, ktoré prinesieme RTVS každý deň v závere olympijského vysielania na Dvojke.
Pokračovanie nižšie:

Verejnoprávny televízia štartuje sériu priamych prenosov dnes 7. februára o 17:00 na Jednotke, pokračovať bude potom od 19:00 na Dvojke. Všetky ďalšie prenosy budú môcť diváci sledovať na Dvojke aj vo vysokom rozlíšení. Pripomeňme, že Dvojka HD bude dostupná počas celých olympijských hier v Soči v 3. multiplexe. Prístup k nej tak budú mať všetci diváci, ktorí prijímajú terestriálny signál, zadarmo.

Prečítajte si tiež: Dvojka v HD kvalite od dnes v DVB-T kvôli ZOH v Soči

Kompletné vysielanie v HD kvalite bude dostupné aj prostredníctvom internetu na webovej stránke http://sochi2014.rtvs.sk.

Kompletný prehľad prenosov zo ZOH 2014 v Soči na našich televíziách môžete nájsť na špeciálne vytvorenej stránke Soči 2014 v TV, ktorú sme pre Vás pripravili.

ZOH_2014_RTVS1

ZOH_2014_RTVS2

ZOH_2014_RTVS3

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

  1. Ako tak pozerám to muselo stáť balík 🙂 U nás v dedine počas dožiniek sme mali lepšie štúdio 🙂 Tipujem že to stálo 60,000€

Komentáre už nie sú povolené.