Reklama

Dvojka v HD kvalite od dnes v DVB-T kvôli ZOH v Soči

Rozhlas a televízia Slovenska (RTVS) sprístupní všetkým športovým fanúšikom počas tohtoročných ZOH 2014 v Soči, ktoré začínajú práve dnes 7. februára a končia 23. februára 2014, vysielanie svojho kanálu Dvojka HD vo verejnoprávnom multiplexe (MUX 3). Diváci tak budú môcť sledovať všetky prenosy vo vysokom rozlíšení zadarmo prostredníctvom pozemných terestriálnych vysielačov (DVB-T). Pre príjem bude postačovať akýkoľvek televízor so zabudovaným DVB-T tunerom či set-top-box s podporou kompresného formátu MPEG-4.
Pokračovanie nižšie:


Dojka HD nahradí doterajší kanál Jednotka HD, nie je teda potrebné prelaďovanie. K zmene by malo dôjsť podľa informácií nášho portálu SatelitnáTV.sk dnes o 19:00. Dvojka HD by mala byť dostupná v pozemnom vysielaní až do večerných hodín 23. februára, teda až do konca ZOH.

RTVS prinesie vo svojom vysielaní všetky disciplíny okrem hokejového turnaja, pre ktorý získala vysielacie práva súkromná televízia Markíza. Zápasy slovenskej hokejovej reprezentácie tak budú môcť sledovať fanúšikovia na TV Markíza, ostatné zápasy bude prinášať Dajto.

Kompletný prehľad prenosov na našich televíziách môžete nájsť na špeciálne vytvorenej stránke Soči 2014 v TV, ktorú sme pre Vás pripravili.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. to je riadny bordel….
    tak od 17:00 davaju otvaraci ceremonial na jednotke a o 19:00 sa to presunie na dvojku aj programy sa prehodia…preco to nemohli dat od 17:00 na dvojke? vsak pokrytie je uplne rovnake…
    zas bude rozhadzane cele EPG a nikto sa nic poriadne nedozvie a bude v tom zmatok…

  2. Tiež tomu nechápem, rovnako to bude aj u záverečného ceremoniálu.

  3. Satelit a HD signal panom v RTVS nic nehovori, kde su nase koncesie,, kde je konkurencia ( CT ) ……

  4. Nechcem byť zlý ani neprajný, bol by som rád keby u nás bolo všetko O.K. ale my už ČT nedobehneme ani keby sme im bežali oproti!

  5. plačete ved na satelite mate ct sport hd a ked chcem stv 2 hd tak si prepnem televizor do dvb-t režimu a hotovo byvam 25km od zobora a ide to aj na kus drotu

Komentáre už nie sú povolené.