Reklama

Vyšiel nový softvér pre Smart TV Box, prináša niekoľko noviniek

Užívatelia Smart TV Boxu si môžu už v týchto dňoch stiahnuť do svojho prijímača novú verziu softvéru. Nový softvér má označenie 1.8.11 a prináša niekoľko zmien v Mediálnom prehrávači, podporu Wifi pripojenia, novú štartovaciu obrazovku, novú aplikáciu Košice 2013, ako aj niekoľko drobných vylepšení a opráv. Pokiaľ ešte novú verziu softvéru vo svojom Smart TV Boxe nemáte, môžete vykonať aktualizáciu manuálne priamo z menu prístroja (Menu-Nastavenia-Aktualizácie-Kontrola softvéru-Aktualizácia z internetu).

Mediálny prehrávač prešiel celkovou zmenou grafickej vizualizácie. Pre audio súbory boli doplnené funkcie Repeat All (opakovanie celého playlistu), Repeat One (opakovanie jednej nahrávky), Shuffle – Random (náhodný výber). Pre video súbory boli doplnené možnosti – zmena formátu obrazu (o 90, 180, 270 stupňov), voľba zvukových stôp či možnosť spustenia titulkov. Pre obrázky boli doplnené možnosti ako rotácia, zoom, slideshow, možnosť nastavenia rýchlosti slideshow (na 1, 2, 3, 5, 10, 20 a 30 sekúnd) a zobrazenie detailov obrázku.
Pokračovanie nižšie:

S novou verziou je možné pripojiť Smart TV Box k internetu už nielen pomocou ethernetového káblu, ale aj cez bezdrôtovú Wifi sieť. Pre Wifi pripojenie je však nutné si ešte zakúpiť k prijímaču USB Wifi adaptér, ktorý sa následne zasunie do jedného z dvoch dostupných USB portov. Tu však musím poznamenať, že v zariadení nefungujú všetky Wifi adaptéry, ale iba s čipom RTL 8188CUS a RTL 8192 CU. Kompletný zoznam podporovaných a doporučovaných USB WIfi adaptérov si môžete stiahnuť tu.

Úplnou zmenou prešla aj úvodná obrazovka, kde sa zobrazujú všetky procesy či už počas štartu, alebo v prípade aktualizácie nového softvéru.

Do ponuky internetových aplikácii v Smart TV Boxe pribudla nová aplikácia s názvom Košice 2013, ktorá je dostupná v hlavom menu. Samotná aplikácia obsahuje informácie o najnovších podujatiach či článkoch, týkajúcich sa mesta Košice ako Európskeho hlavného mesta kultúry 2013.

TIP: Nový Smart TV box – IPTV a DVB-T prijímač v jednom

Smart TV Box je set-top-box vďaka ktorému je možné sledovať základné slovenské a české programy bez poplatkov na celom území Slovenskej republiky, stačí si len zakúpiť zariadenie a pripojiť ho k internetu od ktoréhokoľvek poskytovateľa (okrem UPC) s rýchlosťou minimálne 2 Mbps.

Smart_Box_newf1
Nová aplikácia Košice 2013
Smart_Box_newf2
Nová úvodná obrazovka
Smart_Box_newf3
Nový Media player

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Stale mi v Smart TV boxe chyba podpora HDMI-CEC. Cize ovladanie STB jednym ovladacom a to ovladacom od TV. Ani v tomto update sa to nespomina :(.

Komentáre už nie sú povolené.