Reklama

Česká verzia videopožičovne VOYO spúšťa predaj IP boxov VOYO Player

V Českej republike spúšťa v týchto dňoch video portál VOYO predaj nových IP boxov pod názvom VOYO Player. Tie umožnia využívať českú verziu služby VOYO a sledovať tak filmy, seriály, ako aj priame prenosy športových udalostí aj na starších televízoroch, ktoré nepatria do kategórie tzv. Smart TV. Okrem prístupu ku kompletnej ponuke VOYO, ktorá obsahuje 1800 filmov, seriálov a programov televízie Nova umožní box prístup aj k programom NOVA Sport či VOYO Cinema a k internetovým aplikáciam TN.cz, Yahoo Weather, Picasa a Facebook.
Pokračovanie nižšie:

VOYO Player je pre nás významným zariadením, ktoré priblíži VOYO tým zákazníkom, ktorí by seriály, filmy či športové udalosti dostupné na našej službe radi sledovali pohodlne na televízoroch, pretože v Českej republike je stále viac ako 2,5 mil. používaných TV, ktoré sú staršie ako 3 roky. VOYO Player sa navyše môže do budúcna stať jedinečnou platformou pre rozvoj ďalších služieb, „hovorí Petr Horák, riaditeľ VOYO skupiny Nova.

VOYO Player obsahuje integrovaný WIFI adaptér, prostredníctvom ktorého je možné pripojiť box na internet. Okrem prístupu k videopožičovni VOYO a rôznym internetovým aplikáciám umožní VOYO Player prehrávanie filmov, či prezeranie obrázkov z externého zariadenia cez USB port či DLNA. Zariadenie bude možné zakúpiť u vybraných predajcov elektroniky v Českej republike.

Slovenská verzia videopožičovne VOYO zatiaľ oficiálne neinformovala o spustení predaja IP boxu VOYO Player v Slovenskej republike. Podobné zariadenie a to nielen na príjem televízie prostredníctvom internetu však u nás ponúka už košický operátor Antik Telecom.

package_box

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

  1. u nás to nemá význam predávať a to minimálne pre zákazníkov s internetom od UPC. Ten podarený poskytovateľ by im to aj tak zablokoval tak ako blokuje služby pre Antik STbox. 🙂

Komentáre už nie sú povolené.