Reklama

V treťom českom multiplexe začala vysielať nová celoplošná televízia ACTIVE TV

Prevádzkovateľ českého tretieho terestriálneho multiplexu (MUX 3), spoločnosť Czech Digital Group (CDG) rozšírila ponuku multiplexu o nový český kanál s názvom ACTIVE TV, ktorý môže vďaka silnému pokrytiu sledovať 95,7 % obyvateľov Českej republiky. ACTIVE TV tak rozšíril ponuku tretieho multiplexu, kde doteraz vysielali televízne stanice Prima ZOOM, Prima LOVE, Óčko, Šlágr TV a rozhlasová stanica Proglas. V niektorých regiónoch je v MUX 3 dostupná ešte aj regionálna televízia.
Pokračovanie nižšie:

Nová celoplošná televízia ACTIVE TV prinesie do nášho tretieho multiplexu ďalšiu zaujímavú programovú ponuku a rozšíri tak spektrum súčasných staníc, ktoré môžu diváci sledovať na celom území Českej republiky. Nový zákazník je pre nás opäť dôkazom efektívneho pomeru ponuky ceny a technických parametrov, ktoré v rámci tretieho multiplexu ponúkame,“ hovorí Martin Gebauer, člen predstavenstva spoločnosti CDG.

ACTIVE TV je prvou interaktívnou televíziou v ČR, ktorá kombinuje informácie, zábavu a priamy predaj prostredníctvom televízneho vysielania. Formáty ACTIVE TV sú postavené na troch základných pilieroch – interaktivite, možnostiach výhodného nákupu a kombináciu zábavy s informáciami. Vysielanie ACTIVE TV ponúkne divákom interaktívne súťažné formáty, ezoterický obsah, svetové dokumentárne cykly o prírode, vede a technike, cestovaní, varení a zvieratách a nezabúda ani na deti. Interaktívne detské štúdio v kombinácii s licencovanými rozprávkami a vlastnou tvorbou vyčaruje úsmev na perách deťom a možnosť oddychu potom ponúkne ich rodičom. V nočných vysielacích časoch si na svoje prídu aj milovníci šteklivých filmov a programov,“ hovorí Renata Pešková, výkonná riaditeľka ACTIVE TV.

Mohlo by vás ešte zaujímať