Reklama

Televízia WAU už spustila promo vysielanie v DVB-T, Towercom spúšta nové vysielače 2. a 3. multiplexu

Nová televízia WAU spustila už dnes ráno krátke promo vysielanie. Keďže je vysielanie dostupné v prvom terestriálnom multiplexe môže si novú stanicu WAU zameranú hlavne pre mladé ženy naladiť už 80% obyvateľov Slovenska. Pre príjem postačuje terestriálna anténa a set-top-box, poprípade televízor so zabudovaným DVB-T tunerom. Oficiálne štartuje televízia WAU svoje vysielanie už v pondelok 15. apríla 2013.

Sme radi, že sa nám podarilo zatraktívniť ponuku DVB-T, ktorá ako jediná televízna platforma na Slovensku ponúka bezplatný príjem TV staníc. Toto je len začiatok, diváci sa môžu tešiť na ďalšie novinky“ uviedol Ing. Peter Valentovič, zástupca generálneho riaditeľa spoločnosti Towercom, a.s..
Pokračovanie nižšie:

Okrem toho, že sa ponuka v digitálnom terestriálnom vysielaní rozširuje o nový televízny program WAU spoločnosť Towercom pokračuje v dokrývaní signálom 2. a 3. multiplexu. Siete DVB-T vysielačov sa tak rozšírili o vykrývače: Holíč, Hriňová, Kapušany, Nálepkovo, Stará Ľubovňa, Torysa, Uhrovec, Veľký Krtíš a Ždiar. Nasledovať budú lokality: Borský Mikuláš, Brezno, Brezová pod Bradlom, Dolný Kubín, Bralova skala (Handlová) a Stropkov. Konkrétne informácie zverejnila spoločnosť Towercom na www.dvbt.towercom.sk.

Našou snahou je priniesť, občanom jednoduchý, lacný a kvalitný spôsob príjmu televízneho signálu.“ dodal Peter Valentovič.



Mohlo by vás ešte zaujímať