Reklama

freeSAT by UPC Direct uvedie na náš trh nové predplatené karty freeSAT Season a freeSAT start

Satelitná platforma freeSAT by UPC Direct pripravuje uviesť v najbližšom čase na náš trh dve nové dekódovacie karty freeSAT Season a freeSAT start. Portál SatelitáTV.sk o tom informoval jeden z distribútorov a predajcov nových kariet, spoločnosť AB-COM. V prípade freeSAT Season sa bude jednať o samostatnú kartu so štvormesačným predplatným balíčka Medium, ktorý obsahuje viac ako 70 televíznych programov. U karty freeSAT start bude v cene tiež balíček Medium, no iba na jeden mesiac a karta nebude predávaná samostatne, ale iba v sete spolu so satelitným prijímačom. Prijímač nebude však s kartou párovaný.
Pokračovanie nižšie:

Vzhľadom k prípravám služby ešte ceny karty freeSAT Season a setu freeSAT start + satelitný prijímač nie sú známe. Akonáhle sa nám ich podarí získať, budeme vás určite o tom informovať.

V oboch prípadoch sa bude jednať o jednorázové predplatené dekódovacie karty. Znamená to, že zákazník si ich zakúpi za jednorázový poplatok bez akejkoľvek viazanosti a nebude musieť platiť už mesačné poplatky. Po vypršaní predplatného si nebude môcť zákazník na kartách typu freeSAT Season a freeSAT start nič ďalej predplatiť a teda aj sledovať, keďže dôjde zablokovaniu karty. V prípade, že sa zákazník rozhodne sledovať aj naďalej ponuku programov platformy freeSAT by UPC Direct, bude nutné aby uzavrel štandardnú 12 mesačnú zmluvu a dostane tak novú dekódovaciu kartu.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Tie ich prijímače si môžu strčiť viete kam. Nikdy nebudem používať prijímač, čo mi chce niekto nanútiť.Keď nebudú chcieť urobiť so mnou kšeft, nemusia.

  2. Asi si si to zmylil so Skylinkom. Freesat praveze dava na vyber.

  3. …freeSAT je v pohode,mám ho dva roky a nemenil by som!

Komentáre už nie sú povolené.