Reklama

Taliansky DMAX nekódovane (FTA) na 13°E

Talianska satelitná platforma TivůSat pripravila prekvapenie pre svojich zákazníkov keď pridala do svojej ponuky televízny kanál DMAX. Od pondelka 17. decembra 2012 je tak stanica k dispozícii v prijímačoch od platformy TivůSat na pozícii číslo 28. Keďže je vysielanie talianskej verzie kanálu DMAX dostupné na satelite Eutelsat Hot Bird 13C (13°E) nekódovane môžu ho prijímať aj všetci majitelia digitálnych satelitných prijímačov s možnosťou príjmu danej satelitnej pozície.
Pokračovanie nižšie:


Nekódované vysielanie kanálu DMAX je dostupné na frekvencii 11 240 MHz. Pripomeňme, že doteraz mohli sledovať kanál iba zákazníci satelitnej platformy Sky Italia a to z frekvencie 10 775 MHz, kde je program kódovaný systémom NDS-VideoGuard. Vysielanie z tejto frekvencie by malo byť v blízkej budúcnosti ukončené.

DMAX je kanál zameraný hlavne pre mužov. Vo vysielaní sa preto objavujú motoristické programy, ako aj programy o vede, prírode či nových technológiách. Pripomeňme, že vysielanie nemeckej verzie DMAX je dostupné na orbitálnej pozícii ASTRA 19,2°E.

Technické parametre pre príjem kanálu DMAX:
Družica: Eutelsat Hot Bird 13C (13°E)
Frekvencia: 11 240 MHz
Polarizácia: Vertikálna
SR: 27500
FEC: 3/4
Norma: DVB-S
Modulácia: QPSK
Provider: TIMB
Názov: DMAX
Kódovanie: nie

(satkurier.pl)

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

  1. Predpokladám, že tam nie je pôvodná audio stopa, ako trebárs u Discovery Real Time a Discovery Real Time+1. Taký DMAX by sa zišiel v angličtine, hoci nemčina je tiež úplne v pohode na 19,2E.

Komentáre už nie sú povolené.