Reklama

Platforma freeSAT by UPC Direct sa rozšírila o Animal Planet HD

Spoločnosť UPC DTH, ktorá prevádzkuje satelitnú platforumu freeSAT by UPC Direct pridala pre svojich zákazníkov do svojej ponuky dnes nový program vo vysokom rozlíšení Animal Planet HD. Vysielanie kanálu je dostupné na frekvencii 11 785 MHz a kódované systémom Cryptoworks, Irdeto, Conax a Nagravision. K dispozícii je ako anglická tak aj česká a maďarská audio stopa. Okrem platformy freeSAT by UPC Direct, ktorá pôsobí na slovenskom a českom trhu rozšírila spoločnosť UPC DTH o tento atraktívny program vo vysokom rozlíšení aj ponuku platforiem UPC Direct na maďarskom a Focus Sat na rumunskom trhu. Preto sú k programu pripojené aj rumunské DVB titulky.
Pokračovanie nižšie:


Animal Planet HD je dokumentárny televízny kanál, ktorý prináša tie najlepšie dokumenty a relácie o zvieratách. Vo vysielaní sa objavujú najmä dokumenty z vlastnej produkcie. Program Animal Planet HD sa zhoduje s SD vysielaním, rozdielna je len obrazová kvalita.

Pre príjem Animal Planet HD je potrebné aby zákazníci mali HD satelitný prijímač a predplatený balíček freeSAT HD. Majitelia vlastných satelitných prijímačov môžu naladiť program podľa nižšie uvedených technických parametrov. Užívateľom satelitných HD prijímačov priamo od spoločnosti UPC DTH sa program Animal Planet HD objaví automaticky.

Technické parametre pre príjem:
Družica: THOR 5 (0,8°W)
Frekvencia: 11 785 MHz
Polarizácia: Horizontálna
FEC: 3/4
SR: 30000
Norma: DVB-S2
Modulácia: 8PSK
Provider: Telenor
Kódované: áno
Obrazové rozlíšenie: 1920×1080
Video bitrate: 11000 kbit/s
Audio bitrate: 192 kbit/s

K dispozícii je u Animal Planet HD aj elektronický programový sprievodca (EPG).

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Čo dodať… Parádny kanál: obsahovo aj po stránke kvality obrazu. Špica.

  2. Jednoznačne. Po Discovery HD je u mňa Animal Planet HD naj kanál. Lepšie ako tie béčkové programy čo pridal Skylink – DocuBox HD atď.

  3. Je to skutocne pekne,taketo kanaly si zasluzia hd kvalitu,dufam ze UPC prida aj v novom roku nieco kvalitne! V tejto suvislosti ocenujem vynikajuci obraz HBO HD.

Komentáre už nie sú povolené.