Reklama

SPI odstránila problém s kupónom v aplikácii Filmbox Live pre užívateľov LG Smart TV

Ako sme vás už pred niekoľkými dňami informovali majitelia televízorov LG Smart TV nemohli kvôli chybe v aplikácii Filmbox Live doteraz využiť promo akciu na 3 mesiace zdarma. Podľa aktuálnych informácii ktoré nám poskytol tlačový hovorca spoločnosti LG Electronics CZ, Martin Malý bol už problém na strane spoločnosti SPI, ktorá aplikáciu prevádzkuje odstránený a užívatelia ktorým sa objavila hláška „Neplatný promo kód“ musia zadať svoj kód znovu do aplikácie FilmBox Live.
Pokračovanie nižšie:


Po zadaní promo kódu obdržia následne užívatelia prihlasovacie údaje na e-mailovú adresu. Hneď na to sa už môžu prihlásiť do aplikácie a využívať tak trojmesačné promo zdarma.

Prečítajte si tiež: LG ponúka pre úžívateľov Smart TV novú aplikáciu Filmbox Live na 3 mesiace zadarmo

Aplikácia FilmBox Live prináša výber z niekoľko stoviek filmov ako aj živé vysielanie staníc Fightbox, Docubox a Fashionbox.

V prípade ak by sa ešte objavil nejaký problém s aplikáciou FilmBox Live sa môžu samotný užívatelia obrátiť priamo na poskytovateľa aplikácie FilmBox Live a to konkrétne spoločnosť SPI. Kontaktný e-mail: support@filmboxlive.com.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Práve sme zadali promo kód do aplikácie FilmBox Live a e-mail s prihlasovacími údajmi prišiel okamžite.

  2. já zadávám opakovaně a pořád píše neplatný promo kod

  3. Musím se registrovat i do filmbox live nebo ne
    po zadání promo kodu mi žádný email nepřišel

  4. Promo kód dorazil, zadal som ho, ale na email nedorazili prihlasovací údaje.

  5. dobry den,dnes jsem koupila LG,a nejde se mi zaregistrovat a prihlasit,na svet smart tv,pise mi to spatny identifikator nebo spatne zadana zeme.Promokod na filmbox ziskam tedy jak?

  6. hlavne pri zadavani promo kodu na mojej LG 42ls570s sa mi pri filmboxovej klavesnici nezobrazi znak @ co je dost podstatne kedze vyzaduju emailovu adresu. Nefunguje ani externa klavesnica. Software je aktualizovany.

Komentáre už nie sú povolené.