Reklama

LG ponúka pre úžívateľov Smart TV novú aplikáciu Filmbox Live na 3 mesiace zadarmo

Výrobca televízorov LG v spolupráci s SPI ponúka vybraným užívateľom televízorov Smart TV, ktorí sa zaregistrujú a vytvoria si účet v LG Apps, TV poukážku na používanie prémiovej aplikácie Filmbox Live na tri mesiace zadarmo. Používateľom po vyplnení všetkých základných ako aj doplňujúcich údajov bude následne zaslaná na e-mailovú adresu poukážka, vďaka ktorej môžu využívať aplikáciu Filmbox Live úplne zadarmo počas troch mesiacov.
Pokračovanie nižšie:


Aplikácia FilmBox Live prináša výber z niekoľko stoviek filmov ako aj živé vysielanie staníc Fightbox, Docubox a Fashionbox.

Ako postupovať pre získanie kupónu:
Krok 1: Je nutné sa zaregistrovať v LG Apps TV priamo prostredníctvom televízora (registrácia cez web nefunguje aktuálne pre slovenských používateľov). Pre už registrovaných užívateľov je nutné aby aktualizovali vo svojom televízore softvér a vykonali zmenu exzistujúceho ID na E-mail ID.

Krok 2: Po zaregistrovaní je potrebné vyplniť ešte doplňujúce údaje.

Krok 3: Po vyplnení všetkých údajov bude behom pár dní zaslaná poukážka na balíček Filmbox Ultimate na 3 mesiace zadarmo.

Krok 4: Je nutné zadať promo kód z poukážky do samotnej aplikácie Filmbox Live, vďaka čomu si môžete vychutnávať aplikáciu na 3 mesiace úplne zadarmo.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. zaregistroval som sa, kod prisiel, zadal som, neplatny kod, dakujem, dovidenia…

  2. Presne aj u mňa to isté!!! zaregistroval som sa a prišiel mi neplatný promo kód!!!

  3. Asi tak, registroval som sa, kod prisiel,neplatny kod- SUPER AKCIA

    1. Ďakujeme za vaše komentáre. Pokúsime sa to dnes nanovo vyskúšať a vyzistiť kde je problém a dáme vám vedieť.

  4. a prečo to píše ako postupovať pri registrácii ,,,(registrácia cez web nefunguje aktuálne pre slovenských používateľov). takpotom ako sme sa zaregistrovali,…ja cez TV LG.

    1. Prinášame aktuálne info o probléme: http://www.satelitnatv.sk/2012/11/vdaka-chybe-v-aplikacii-filmbox-live-nemozu-majitelia-lg-smart-tv-vyuzit-zatial-promo-akciu/

    2. Problém s promo kódom je už vyriešený: http://www.satelitnatv.sk/2012/11/spi-odstranila-problem-s-kuponom-v-aplikacii-filmbox-live-pre-uzivatelov-lg-smart-tv/

  5. No ja nemôžem zmeniť id na email keď dolnom ďalšie údaje email adresu tak mi vyhodí chybu.

  6. máš tam kupiť a celkom dole máš promo kod prihlasenie

    1. V tom prípade píšte mail na: support@filmboxlive.com U nás sme to testovali a všetko prebehlo v poriadku.

  7. Otvoríš si aplikáciu Filmbox Live a vyberieš si prihlásiť sa, potom zase nižšie “Máte promo kód?”.

  8. V tom prípade je potrebné napísať na: support@filmboxlive.com

  9. prsoim vas ja nemuzu najit kde se mam zaregistrovat prosim poslate mi stranku

  10. Mne to funguje. Zaregistroval som sa na LG priamo cez TV. Cez web to nejde… nechapem preco si pytaju cislo mobilneho telefonu a nepodporuju Slovensko, ani CZ. Po registracii cez TV mi prisiel mail s kodom, ktory som zadal do app Filmboxu priamo na TV. Mozem vsak povedat, ze tie filmy ma nijako neohurili. Jedine plus je, ze su dabovane.

  11. Registruje sa na „home“ napravo hore panacik….. po registracii si to pamata a panacik je cerveny.

  12. Aj mne to zo zaciatku neslo a vypisovalo – nefunkcný promokod. Ale potom na treti krat to uz zobralo a ide to. Je to celkom fain, ale ako pise hore tak vyber filmov nic moc. Kvalita zobrazenia je podobna kazete VHS takze necakajte ziadne HD filmy. Jedina výhoda je ze je to zadarmo a film je bez reklamy.

Komentáre už nie sú povolené.