Reklama

ČT so špeciálnou HbbTV aplikáciou k MS v hokeji, vyskúšali sme si ju [video]

Česká verejnoprávna televízia ČT aj tento rok pripravila pre všetkých hokejových fanúšikov špeciálnu aplikáciu v hybridnom vysielaní HbbTV. Oproti minulým rokom je však viac prepracovanejšia a tak okrem štatistík, tabuliek, videí a aktuálnych správ z dejiska MS v hokeji prináša ešte aj kompletné záznamy zo zápasov, či dokonca priame prenosy.

Z dôvodu autorských práv však videá a priame prenosy nie sú bohužiaľ dostupné pre divákov zo zahraničia a teda ani zo Slovenska. Aj napriek tomu si myslím, že aplikácia má čo ponúknuť aj slovenským hokejovým fanúšikom.
Pokračovanie nižšie:


HbbTV (Hybrid Broadcast Broadband TV) je dostupné na všetkých televíznych kanáloch Českej televízie na satelite Astra 3B (23,5°E), v DVB-T v rámci Českej republiky, ako aj v rámci našej digitálnej terestriálnej platformy Plustelka na kanáloch ČT1 a ČT2.

Pre príjem hybridného vysielania je potrebné zariadenie (TV alebo prijímač) s podporou tohto štandardu. Na väčšine takýchto zariadení sa HbbTV spúšťa štandardne stlačením červeného tlačidla na diaľkovom ovládaní.

Môžeme spomenúť, že hybridné vysielanie je dostupné aj na kanáloch RTVS (Jednotka a Dvojka), náš verejnoprávny vysielateľ však špeciálnu aplikáciu k MS v hokeji bohužiaľ nepripravil.



Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Chatr.tv nemôžem nejak prísť na chuť. Pre mňa je to zbytočná apka. Vymazal som ju do 5 minút.

Komentáre už nie sú povolené.