Reklama

Sport TV vysvetľuje prečo nevysiela niektoré zápasy Slovanu Bratislava a Levu Praha

Hokejoví fanúšikovia HC Slovan Bratislava ako aj Levu Praha čoraz častejšie kritizujú SportTV kvôli neodvysielaným zápasom svojho obľúbeného klubu z Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL). Sport TV sa preto rozhodla vysvetliť dôvody pre svojich divákov a fanúšikov na sociálnej sieti Facebook.
Pokračovanie nižšie:


Podľa Sport TV dostane ich akvizičné a programové oddelenie vždy dopredu zoznam zápasov KHL, ktoré sa môžu v budúcom mesiaci vysielať, respektíve ktoré sa vyrábajú pre televízne účely. „Niektoré sú vyrábané v HD, iné SD 16:9 a niektoré SD 4:3. U zápasov, ktoré sú vysielané na internete nie sú teda splnené požiadavky na televízny prenos podľa regulí KHL a KHL ich k vysielaniu televíziám neponúka. Regule sa týkajú počtu kamier, možnosti opakovania, technickej kvality atď.,“ vysvetľuje Sport TV na sociálnej sieti Facebook.

Aktuálne už má Sport TV zoznam všetkých dostupných zápasov na mesiac november. Celkovo ich je 38. Z týchto 38 zápasov si Sport TV vybralo iba zápasy Levu Praha a Slovanu Bratislava (konkrétne sa jedná o 1.11. Lev – Sibir, 3.11. Lev – Slovan, 14.11. Lokomotiv – Slovan, 16.11. Atlant – Slovan, 16.11. Lokomotiv – Lev, 23.11. Lev – Lokomotiv, 25.11. Slovan – Lokomotiv, 28.11. Amur – Slovan a 28.11. Sibir-Lev).

Mohlo by vás ešte zaujímať