Reklama

Gambrinus liga opäť na Sport2

Česká Gambrinus liga je v novej sezóne ťahúňom programovej ponuky televízie Sport2. Už úvodný zápas nového ročníka sľubuje na kanále Sport2 veľký divácky zážitok. V tradičnom nedeľnom čase od 17:00 hod. sa 31. júla stretnú SK Dynamo České Budějovice a Sparta Praha o prvé body v aktuálnom ročníku najvyššej českej futbalovej súťaže. Priamy prenos začína na Sport2 o pätnásť minút skôr.
Pokračovanie nižšie:


Gambrinus ligu zaradil Sport2 do vysielania minulý rok. „Veľmi pozitívna odozva od divákov a taktiež od našich obchodných partnerov nás presvedčila, aby sme sa domácemu futbalu venovali na Sport2 aj naďalej. Taktiež pokračujeme v exkluzívnom vysielaní zápasov z najvyššej španielskej futbalovej súťaže, ktorá bola nedávno oficiálne označená za najlepšiu na svete,“ uviedol za prevádzkovateľa platených televízií Sport1 a Sport2 Aleš Fabík, Country Manager zo společnosti Chello Central Europe.

Nedeľný zápas bude komentovať Milan Štěrba. Z jeho pohľadu stretnutie znamená pre oba celky dôležitý štart. „Sparta v nedávnych priateľských stretnutiach párkrát zaváhala, najviac minulý rok na začiatku sezóny prehrala s Budějovicami 0:1, a tak teraz určite nastúpi s veľkou motiváciou zvíťaziť,“ pripomína históriu vzájomných stretnutí Štěrba. Pre letenských to ale nebude ľahké. „Českobudejovický tým je veľmi kompaktný a jeho hra sa vyznačuje bojovnosťou,“ dodáva komentátor Milan Štěrba zo Sport2.

Atraktívny víkendový duel domáceho celku vysiela Sport2 len pár dní po mimoriadnom priamom prenose z predkola Ligy majstrov, v ktorom český majster Viktoria Plzeň porazil domáci celok Rosenborg Trondheim.

Mohlo by vás ešte zaujímať