Reklama

Boxerský zápas Kličko vs. Haye na Sport2

O titul profesionálneho majstra sveta v ťažkej váhe WBA sa v sobotu 2. júla stretnú šampióni Vladimir Kličko a David Haye. Priamy prenos tohto celosvetovo sledovaného duelu u nás odvysiela exkluzívne stanica Sport2 od 21:15 hod., a to s českým komentárom a v širokouhlom formáte 16:9.

Televízna stanica Sport2 prináša športovým fanúšikom ďalšiu veľkú športovú udalosť, tentokrát z ringu. Ukrajinský boxer Vladimír Kličko už svojmu anglickému súperovi v tlači sľúbil, ako ho viacerými metódami zmastí – a jeho protivník mu v tomto smere nezostal nič dlžný.
Pokračovanie nižšie:


Svetový šampión WBA Haye sa nechal počuť, že ktoréhokoľvek z bratov Kličkovcov kedykoľvek bez problémov knokautuje. Trúfa si na tak silné slová aj napriek tomu, že sa sám zaradil medzi ťažké váhy len pred tromi rokmi. Je však pravda, že zároveň urobil všetko preto, aby jeho reči nikto nepovažoval za iba plané vyhrážanie sa. Už sa o ňom hovorilo nielen v spojitosti s Vladimirom, ale aj s Vitalijom, a pás WBA si vybojoval v zápase s Nikolajom Valuevom, ešte väčším gigantom ako sú obaja Kličkovci.

Priamy prenos o titul majstra sveta v ťažkej váhe Kličko vs. Haye vysiela Sport2 v sobotu 2. júla od 21:15 hod.

Športovú stanicu Sport2 môžu sledovať predplatitelia vo všetkých našich satelitných platformách Skylink, CS Link, UPC Direct, Magio TV a Digi TV. Okrem toho aj vo vybraných káblových rozvodoch.

Doplnené 2.7.2011: Okrem českej športovej stanice Sport2 bude možné zhliadnuť priamy prenos tohto duelu aj na nekódovanom nemeckom programe RTL Deutschland.

Technické parametre pre príjem:

Družica: Astra (19,2°E)
Frekvencia: 12188 MHz
Polarizácia: Horizontálna
FEC: 3/4
SR: 27500
Norma: DVB-S
Modulácia: QPSK
Kódované: Nie

(Chellomedia+ vlastná správa)

Mohlo by vás ešte zaujímať