Reklama

ČT24 bude postupne odpájaná z lokálnych DVB-T multiplexov

Česká spravodajská televízia ČT24 postupne mizne z lokálnych DVB-T multiplexov, ktoré prevádzkuje spoločnosť Avis. Počas posledných dní bol program odpojený napr. z lokálneho DVB-T multiplexu v Galante, Trnave či Banskej Bystrici. Napríklad z nitrianskeho lokálneho multiplexu bol ešte počas dnešného dňa program ČT24 šírený aj naďalej.
Pokračovanie nižšie:

Podľa informácií portálu SatelitnaTV.sk bude však program ČT24 postupne odpojený zo všetkých lokálnych DVB-T multiplexov, keďže prevádzkovateľ nedostál súhlas na šírenie tohto programu priamo od samotného vysielateľa, ktoré sa vyžaduje.

Spoločnosť Avis prevádzkuje podľa aktuálneho zoznamu vysielačov, ktorý zverejňuje TÚ SR, osem lokálnych multiplexov v mestách Galanta, Banská Bystrica, Trnava, Žilina, Nitra, Levice, Nové Zámky a Zvolen.

Pripomeňme, že ČT24 sa v lokálnych multiplexoch objavila v máji 2013 po tom, čo bola odpojená spravodajská televízia TA3, keďže tá prešla do druhého celoplošného multiplexu.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. mne sa vidi ze ten slovaksport 1 tam bude ktory planuje ist do dvbt

  2. Podľa mňa je to škoda, ja som ČT24 rád pozeral na chalupe.

  3. chvala bohu v TT to bolo hnusne urobene a kvoli ČT 24 bol obraz na TV Karpaty či MTT trhaný…

  4. v nr ide ale len dočasne.. v trnave je iný problém ktorý sa rieši.. a momentálne sa pridáva na niektorých miestach noe tv.. mtt sa pravdepodobne zruší..

Komentáre už nie sú povolené.