Reklama

Skylink zrušil stanicu Skylink 7 a pripravuje niekoľko noviniek

Klienti satelitnej služby Skylink, ako aj mobilnej Skylink Live TV, prišli dnes nečakane o špeciálny program Skylink 7, ktorý bol dostupný v HD kvalite (HD/MPEG-4) pre všetkých predplatiteľov v zozname FastScan na pozícii číslo 7. Na jeho pozícii je aktuálne už iba oznam, ktorý informuje divákov, že sa môžu už čoskoro tešiť na nový Canal+ Sport 2.
Pokračovanie nižšie:

Skylink 7 odštartoval oficiálne vysielanie 7. februára 2019. Program vysielal pod luxemburskou licenciou a prinášal hlavne programy z ponuky jednotlivých platených staníc. Nechýbali však ani viaceré exkluzívne premiéry z dielne Canal+.

Novinky v ponuke

Už 5. decembra 2023 rozšíria ponuku Skylink Live TV dve nové stanice. Od balíčka Mini budú mať k dispozícii predplatitelia hudobný Rebel a od balíčka Smart športovú Arena Sport 2. Nepôjde pritom o jediné novinky, o podrobnostiach budeme ešte na webe SatelitnáTV.sk už čoskoro informovať.

Nová ochutnávka

Od utorka 5. decembra 2023 do utorka 2. januára 2024 bude pre všetkých zákazníkov Skylinku (satelit a OTT) dostupná filmová a seriálová stanica AMC. Tá uvedie počas decembra štvrtú, záverečnú sériu obľúbeného seriálu Killing Eve a všetkých päť dielov filmovej ságy Stmievanie s Robertom Pattinsonom a Kristen Stewart alebo divákov pobaví klasickou komédiou Ace Ventura: Zvierací detektív a vianočnou rozprávkou Grinch. Kompletný program nielen stanice AMC môžete nájsť už tradične v sekcii TV program.

Technické parametre pre príjem AMC SK :
Družica: Astra 3B (23.5°E)
Frekvencia: 11954 MHz
Polarizácia: H
FEC: 2/3
SR: 29900
Norma: DVB-S2
Modulácia: 8PSK
Názov: AMC SK
Provider: M7 Group
Video formát: MPEG-4
Kódovanie: 0624 (Irdeto), 181D (Nagravision), 0B02 (Conax), 0653 (Irdeto), 0500 (Viaccess), 0D96 (Cryptoworks)
Programová pozícia: 34

PIDy:
Video PID: 3101
Audio PID: 3111
Audio stopy: 3111 cze (MPEG), 3112 qaa (MPEG)
PCR PID: 3101
PMT PID: 3100
TSID: 3213
0NID: 0003
SID: 15221
TXT: Nie
HbbTV: Nie
DVB a TXT titulky: Nie

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. V Slovensku od januára začne vysielať ďalší športový kanál PREMIER SPORT 3, ktorý bude ponúkať prenosy zo všetkých tenisových turnajov okruhu ATP Tour. Vlastníkom práv je TELLY.

  2. Hlavna vec, ze predrazeno nenazraty Skylink nema vo svojom portfoliu ani jednu TV stanicu Premier Sport HD 😀

    1. A ANTIK ich má? Čítal si rozhovor, že Skylink sa dopytoval na komerčnú ponuku na tieto kanály a ich vlastník na to nereagoval? Z čoho mi vyplýva, že vlastník ich nechce šíriť cez Skylink. Takže niekedy za nezaradením programu nestojí provider ale vlastník. Možno aj preto sa Skylink zaťal a neplánuje posunúť WTA iným. Ak keď si myslím, že len robí bububu a potom tie práva rád zmonetizuje.

    2. Mne je uplne jedno ci ich ma Antik…Pretoze Antik v ziadnom pripade aspon nieje predrazeny. Nielen na Premier Sporty mam DIGI. Platim 8,80€/ mesiac za paket PREMIUM /CAM + karta/. Kto si plati Skylink je jeho problem a moja zbytocna starost. Nakolko sprosredkovatelsko vychcany Skylink si moze platit iba taky user, kto neobmedzne rad tyra sam seba 😀

  3. Čo tam po športe boli na Tom programe dobre filmy škoda dobrej stanice inak strašne predražené.

  4. Žeby ďalšie stanice od Canal+?
    Bodlo by ak by dali Canal + Film alebo Canal+Dokument.
    Športu mam tak akurát stačí mi Nova Sport 3&4 a Canal+SPORT.

  5. Je ostuda že amc a celkovo SK okrem Antiku že idú v takej kvalite až je to bieda a hlavne už by sa patrilo spustiť nejaké VOD kanály

    1. VOD kanály? Na to sú tu už služby Netflix, Disney+, HBO MAX…

Komentáre už nie sú povolené.