Reklama

Skylink a Canal+ ponúknu pre predplatiteľov viac športových kanálov

Spoločnosť Canal+ Luxembourg, ktorá stojí za satelitnou službou Skylink, ako aj internetovými službami Skylink Live TV či Canal+, sa pripravuje na Slovensku a v Českej republike, na rozšírenie počtu športových staníc. Všetko to má súvis so získaním vysielacích práv na turnaje ženského tenisového okruhu WTA v rokoch 2024 až 2028.
Pokračovanie nižšie:

Po ukončení vysielania špeciálneho kanálu Skylink 7 je už známe, že ho nahradí plnohodnotný Canal+ Sport 2. S najväčšou pravdepodobnosťou pôjde o športový kanál s prenosmi WTA. Navyše podľa dostupných informácií portálu SatelitnáTV.sk obnoví Canal+ vysielanie občasného internetového streamu Canal+ Sport 7 a objaviť by sa mal aj nový Canal+ Sport 8. Canal+ Sport 7 ponúkne prenosy z anglickej futbalovej Premier League, vzhľadom k tomu, že prenosy z Premier League nebudú na Canal+ Sport 2. Prvý prenos na tomto obnovenom programe je naplánovaný už na 6. decembra a to konkrétne Crystal Palace – Bournemouth. Čo ponúkne v poradí ôsmy program Canal+ Sport nie je aktuálne známe, predpokladáme však, že by sa mohli na tomto programe objaviť práve prenosy WTA, ktoré sa nebudú môcť vysielať na Canal+ Sport 2 z dôvodu súbežne hraných stretnutí. Naše informácie zatiaľ nechce ešte operátor komentovať. Detaily o novinkách by mal zverejniť po 10. decembri 2023.

Zatiaľ môžem len uviesť, že pripravujeme plnohodnotný kanál s prenosmi WTA a že naši zákazníci aj naďalej budú môcť sledovať všetky zápasy Premier League,“ uviedol pre SatelitnáTV.sk Jaromír Glisník, člen predstavenstva Canal + Luxembourg.

Všetky novinky (Canal+ Sport 2, 7 a 8) budú od štartu dostupné predplatiteľom služieb Skylink (Canal+ Sport 7 a 8 iba cez OTT), Skylink Live TV a Canal+. „O sprístupnení kanálov s WTA s inými operátormi nerokujeme,“ odpovedal Glisník na otázku SatelitnáTV.sk, či rokujú o zaradení nových kanálov z dielne Canal+ aj s ďalšími operátormi. Aktuálne totiž majú v ponuke programy Canal+ na Slovensku aj platformy patriace do skupiny Slovak Telekomu.

Canal+ získal vysielacie práva na turnaje WTA 1000 a WTA 500, vybraných turnajov WTA 250, WTA Finals alebo populárneho Turnaja majsteriek, na najbližších päť sezón (2024 až 2028). Športové stanice Canal+ Sport prinášali slovenským a českým divákom doteraz iba všetky prenosy z najvyššej anglickej futbalovej Premier League. Divákom boli prenosy k dispozícii na programoch Canal+ Sport, Canal+ Sport 2 až 6 a niektoré aj na Canal+ Action. Canal+ Action prináša však okrem občasných športových prenosov hlavne akčné filmy a seriály. Televízny program nielen všetkých staníc Canal+, ale aj ďalších viac ako 200, môžete nájsť už tradične v sekcii TV program.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Aby dali normálny program to nie!!!skylink ide dole !!!programová ponuka mínus 10

    1. A čo také chýba v Skylinku ?
      Nie som ich zástancom, ale myslím, že každý si môže vybrať, respektíve pozrieť veľa kanálov s rôznym zameraním.

    2. Posím, co je to „normální program“? Díky za vysvětlení.

    3. Omyl vážený… skylink išiel dole pokiaľ nemal v ponuke šport, po ktorom je dopyt. Veľká časť divákov je presýtená filmom, dokumentmi, seriálmi, všeobecné stanice ak je joj, markíza radšej ani komentovať nebudem… avšak atraktívne športové prenosy neomrzia nikdy a toho si je canal+ dobre vedomý

    4. Uplne staci OTT/ Zdarma TV & Magio TV balik Sport Extra. Viac ako 23 sportovych tv stanic + zakladne tv zadarmo…No, nezaplat to za 9,-€/ mesiac. V predrazenom Skylinku take portfolio tv stanic nikdy nedostanem 😀

    5. Tiež neviem čo komu chýba v Skylinku, max. športovým fandom Eurosporty a Premier Sporty. Lebo tie Discovery sú všetko blbosti, nečudujem sa, že Glisník vie bez toho žiť. Spektrum, Prima Zoom, Viasaty či National Geographic sú oveľa lepšie dokumentárne stanice a o kvalite Travel Channel ani nevravím 😀 A hlavne cez službu Max sa v budúcnosti bude dať dostať aj k obsahu Discovery.

    6. @CABAL, mne na Skylinku chybaju od sameho zaciatku podvody, marketingove spekulacie s tzv. optimalizaciou vysielania a sprostredkovatelska vychcanost…Ak by aspon niekolko takychto vlastnosti Skylink mal, tak nemam ziadny problem byt abonentom prave tejto PAY-TV 😀

  2. @Ivan Keď boli Digi Športy 10 kusov vám to nevadilo ale keď je 8 kusov Canal + Sport tak Vám to vadí.
    Roky Skylink kašľal na futbalových fanúšikov aj preto som išiel preč ku konkurencii a teraz chce všetky športové stanice aj Premier Sport ktoré nikdy mat nebudú. Ja som aj rad radšej si pozriem nejaký športový prenos o 19.00 ako tie spravy na RTVS alebo Markíze.

    1. Zdravím Zetor
      A toto je niečo čo sa mi nikdy nepáčilo, jeden operátor, exkluzivita pomaly na všetko a nesplniteľné podmienky pre konkurenciu, ktorá by aj mala záujem športový obsah vysielať. Skylink má teraz najnovšie WTA a podaktorí nadávajú, že exkluzívne… držím skylinku palce a verím, že časom bude jednotka na trhu lebo canal+ je silnejší hráč ako telekom

  3. @Montevideo , toto sa aj mne kedysi nepáčilo že bola exkluzivita na 1 ligu alebo tenis pozri sa na stav ktorý tu bol v roku 2018 Premier League na Digi Šport a potom na Premier Sport a ligu majstrov mal iba Orange aj tak s ňou dopadol.Leno exkluzivita predtým trebalo mať 2 až troch operátorov ale za tento stav aký je teraz Canal + ďakujem.Ze predĺžili práva na PL do roku 2028.Teraz mám jedného operátora a som spokojný mám aj LM aj Ligu majstrov aj Discovery som rád že nešli cestou akou išiel Orange s Ligou majstrov.A že sa podelili o svoje kanály s inými nech sa darí.

    1. Traktorik, Ty bud stale dristas alebo ani nevies co kedy napises…Nedavno si pisal ako si platis DIGI. Potom Antiksat, teraz Skylink. Neverim prave Tebe, ze si platis vsetky pay-tv. Jednoducho, ked klames ako Jano z Presova, tak si aspon pamataj co kedy a kde napises 😀

    2. No vidíš, ja zase kašlem na Discovery a spol., radšej Primu Zoom a Primu Max 😉 So Skylinkom som spokojný.

    3. Len jednoduchy Slovak moze platit zahranicnemu kapitalu Skylinku…Ako keby ani neexistoval nepredrazeny slovensky poskytovatel pay-tv s podobnyn paskvilom ako ponuka Skylink, Niektori Slovaci su naozaj bezhranicne jednoduchy a preto sa nechaju dobrovolne okradat zahranicnou pay-tv…

  4. @Autista AntikSat nemám a platim si iba Skylink Live TV a Digi SK Paket Premium kde som ja písal že platím AntikSat? Iba mam ich apku Antik TV kvôli internetovym radiam ktoré tu nechytim lebo nie su u mňa dostupné cez bežné rádio. Takže nepíš nezmysli že si platím AntikSat. Lebo mam iba vstupný balík Anik TV na mobil kvôli tým rádiám.

Komentáre už nie sú povolené.