Reklama

Canal+ Sport rozširuje športovú ponuku, kúpil práva na turnaje ženského tenisového okruhu WTA

Od januára 2024 až do roku 2028, teda počas minimálne 5 sezón, ponúkne živé prenosy z turnajov WTA 1000 a WTA 500, vybraných turnajov WTA 250, WTA Finals alebo populárneho Turnaja majsteriek, stanice Canal+. Canal+ Group a Ženská tenisová asociácia (WTA) sa dohodli, že exkluzívne vysielanie Hologic WTA Tour bude dostupné práve na kanáloch Canal+ v Českej republike a na Slovensku.
Pokračovanie nižšie:

Atraktivitu pre českých a slovenských divákov zvyšuje vysoké zastúpenie domácich hráčok a ich úspechy. K videniu budú zápasy grandslamových víťaziek Markéty Vondroušovej, Petry Kvitovej a Barbory Krejčíkovej, bývalej svetovej jednotky Karolíny Plíškovej, finalistky Roland Garros 2023 Karolíny Muchovej alebo deblistok Kataríny Siniakovej a Barbory Krejčíkovej.

O vysielacie práva na okruh WTA sme veľmi stáli, a to z niekoľkých dôvodov. Jedným je popularita tenisu v Českej republike a na Slovensku všeobecne a ďalším až neskutočná úspešnosť českých a slovenských hráčok v posledných rokoch. Turnaje sa navyše hrajú prakticky počas celého roka a v televízii ich sleduje vysoké percento divákov, medzi ktorými je v porovnaní s väčšinou ostatných športov oveľa vyšší podiel žien. Veríme, že týmto krokom ďalej zvýšime atraktivitu športovej ponuky CANAL+ a výrazne rozšírime jej záber aj mimo okruh futbalových fajnšmekrov,“ hovorí Ladislav Řeháček, VP spoločnosti CANAL+ Luxembourg pre Českú republiku a Slovensko.

S vynikajúcimi hráčkami, ktoré rok čo rok súťažia na špičke nášho športu, vrátane mnohých z Českej republiky a Slovenska, nepochybujeme, že divákov CANAL+ čakajú na Hologic WTA Tour vzrušujúce sezóny akcií,“ uviedla WTA Ventures CEO Marina Stortiová. „Sme nadšení zo zmluvy so spoločnosťou CANAL+ na nasledujúcich päť sezón, pretože rozširuje svoju pôsobnosť v tenise a odhodlanie zviditeľniť ženské športy.

Športové stanice Canal+ Sport prinášali doteraz všetky prenosy z najvyššej anglickej futbalovej ligy . Divákom sú k dispozícii prenosy na programoch Canal+ Sport a Canal+ Action.

Okrem platforiem Skylink, Skylink Live TV či Skylink TV pre Orange, majú aktuálne k programom Canal+ prístup aj klienti Magio TV, Magio Sat, DIGI TV a DIGI Go.

Mohlo by vás ešte zaujímať