Reklama

Antik pridal Skvelé TV a ponúka vianočnú zľavu

Antik Telecom pripravil pre svojich klientov internetovej TV vianočnú akciu, v rámci ktorej ponúka novým aj súčasným klientom, vyšší základný balík so zľavou 33 %. Akcia platí pri objednávke Antik TV balíka na 3 až 24 mesiacov v termíne od 1. do 31. decembra 2022. Využiť ju môžu ako slovenskí, tak aj českí klienti.
Pokračovanie nižšie:

Po využití zľavy zaplatia zákazníci za Antik TV balík mesačne 7,90 €. Štandardná cena je pritom 11,90 €. Operátor upozorňuje, že akcia neplatí pre automatickú mesačnú platbu. Je teda nutné si objednať špeciálny balík so zľavou a zaplatiť predplatné od 3 do 24 mesiacov dopredu.

V porovnaní s nižším balíkom ponúka Antik TV balík navyše programy z dielne TV Nova (Nova Sport 1 HD a Nova Sport 2 HD), Warner Bros. Discovery (Discovery HD, Discovery Science HD, DTX HD, HGTV HD, ID HD, Travel Channel HD, TLC HD, Food Network HD, Animal Planet HD, Eurosport 1 HD, Eurosport 2 HD a Eurosport 4K), SPI (FilmBox Extra, FilmBox Premium, FilmBox Family, FilmBox Stars, FightBox, Filmbox Arthouse, FashionBox, Fast and Funbox, DocuBox, 360 TuneBox) a MTV (MTV Hits. MTV 90s, MTV club a MTV80s). Kompletný zoznam staníc je dostupný v sekcii IPTV/OTT.

Nový program Skvelé TV

V posledných dňoch rozšíril operátor ponuky svojich TV služieb (IPTV a OTT) o Skvelé TV HD. Prevádzkovateľom je slovenská spoločnosť MP – Media Production, ktorá má vo svojom portfóliu tiež Park TV. „Hlavnou filozofiou nového kanála je oslava ľudskej práce a jej výsledkov, oslava tradičných aj netradičných aktivít, oslava nadšencov a ich kreativity,“ uvádza vysielateľ na svojom webe. „Človek uvidí z pohodlia svojho domova okrem iného aj tradičné remeslá ako je modrotlač, hrnčiarstvo, sklárstvo, vyrezávanie z dreva, umelecké kováčstvo a mnoho iného. Časť programu sa bude venovať aj športu ako je napríklad kanoistika, skatoboarding, wakeboard či skoky na lyžiach a snowboarde. Nový televízny kanál bude prezentovať aktivity ktoré sú jednoducho skvelé.“ Projekt je spolufinancovaný Európskou úniou. Novinka je súčasťou balíkov Základný balík light (Tango TV) a Antik TV balík mini (Antik TV).

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Projekt je spolufinancovany EU. A to sa ako da ??? A lokalky s regionalkami na Slovensku naďalej kapu, co uz.

  2. treba sa opytat medialneo magnata – pana Paru, kedze za tym stoji prave on

  3. hlavne že mi Antik nedovolí zaplatiť inak ako automatické mesačné strhávanie. chcel som mať nejakú zľavu, ako pri kúpe boxu, že to dám zase na pol roka a nedá sa.

    1. Treba to aktivovat cez web antiktv nie cez zonu moj antik.

  4. Aktuálne nefunguje na televízore (androidtv) ani na telefóne (android).
    Zákaznícky web ide ako v lete na saniach, alebo ešte pomalšie.

    1. Už to funguje. Na Východe napadalo trošku snehu a už majú výpadky.

  5. Od 13.12. až do 1.2.2023 sprístupnili balík Antik SAT – Všetko.
    Robia to každoročne počas sviatkov, ale teraz asi ako kompenzáciu za ten výpadok to trošku natiahli.

Komentáre už nie sú povolené.