Reklama

Telekom ponúka v Magio Go samostatný športový balík, bez viazanosti

Slovak Telekom ponúka už nejakú dobu v mobilnej službe Magio Go pre všetkých športových fanúšikov špeciálny programový balík iba so športovými stanicami. Upozornil nás na to jeden z našich čitateľov. Programový Balík Šport Extra si môžu aktivovať všetci záujemcovia za 9 € mesačne a to aj so 7 dňovým archívom a bez viazanosti. Prvých 7 dní je pritom dostupných bezplatne. Službu si tak môžu klienti vyskúšať, v prípade, že nebudú spokojní, môžu ju kedykoľvek zrušiť.
Pokračovanie nižšie:

Súčasťou nového špeciálneho programového balíka sú programy Canal+ Sport HD, Canal+ Sport 2 HD, Canal+ Sport 3 HD, Canal+ Sport 4 HD, Canal+ Sport 5 HD, Canal+ Sport 6 HD, Canal+ Sport 7 HD, Premier Sport 1 HD, Premier Sport 2 HD, Nova Sport 1 HD, Nova Sport 2 HD, Nova Sport 3 HD, Nova Sport 4 HD, Arena Sport 1 HD, Eurosport 1 HD, Eurosport 2 HD, Sport 1 HD, Sport 2 HD, Golf Channel HD, Auto Motor Sport HD, Eurosport 4K (Beta) a JOJ Šport HD. Aktivácia je aktuálne možná iba cez špeciálnu stránku magiogo.telekom.sk.

TIP: Telekom ponúkne novú službu Voyo štart ako benefit v rámci služby Magio TV

Aplikácia Magio Go je dostupná už pre všetky hlavné TV platformy na trhu. Službu môžu klienti využívať na smart televízoroch LG, Samsung či televízoroch s Android TV (Sony, Philips, Sharp a mnohé ďalšie, ako aj set-top boxoch s Android TV), či Magio Go TV boxu od Slovak Telekom na akejkoľvek TV obrazovke. Aplikácia funguje samozrejme aj na mobilných zariadeniach s Androidom a iOS a dokonca aj na PC vo webovom prehliadači. Kompletnú ponuku služby Magio Go môžete nájsť v sekcii IPTV/OTT.

Magio Go ponúka aktuálne okrem športového balíka ešte aj tri základné balíky. Za najnižší základný balík M zaplatia záujemcovia 14,4 € mesačne ( v prípade viazanosti na 24 mesiacov), alebo 16,50 € bez viazanosti. Stredný balík L obsahuje všetky programy z nižšieho balíka L + niekoľko ďalších staníc. Okrem toho je súčasťou tohto balíka aj všetkých šesť tematických balíkov (Športový, Voľný čas, Hudobný + detský, Dokumentárny, Štýl a fakty alebo Filmový). S dvojročnou viazanosťou zaň zaplatia klienti 20,40 € mesačne, alebo 22,50 € bez viazanosti. Najvyšší balík XL stojí 25,39 € mesačne v prípade dvojročnej viazanosti, alebo 27,49 € bez viazanosti. Pre užívateľov Magio TV a Magio Sat je služba dostupná bezplatne. V tomto prípade však ponuka záleží od hlavnej služby Magio TV či Magio Sat.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

    1. Pretoze RTVS sport HD naladis v DVB-T/T2 v ramci koncesii, bez dalsich mesacnych poplatkov za tuto tv stanicu akemukolvek sukromnemu operatorovi 😀

    2. Lenže asi DVB-T na mobilnom telefóne nebude použiteľné, či? Viacerí zrejme už nemajú TV, len počítač alebo mobilný telefón, a v TV sledujú už len šport, inak len streaming – netflix, HBO a podobne. Ja síce preferujem na rozdiel od väčšiny ostatných klasickú TV, a lineárne TV stanice, no zdá sa podľa rôznych diskusií, väčšina ostatných asi nie a to bol zrejme dôvod tejto otázky ohľadom RTVS Šport.

    3. So spravnou apkou & audiosluchatkami ako antenou, mozes s mobilom prijimat nielen RADIO ale aj TV vysielanie.

    4. Pisoartest: podľa mňa si asi niečo splietol dokopy. Buď prijímaš na mobile TV a rádiá v appke cez net – ale potom nepotrebuješ slúchadlá ako anténu. Alebo druhá možnosť – v mobile máš zabudovaný tuner (FM, DAB, DVB-T) a potom platí to o slúchadlách. Ale tuner v sebe nemá zďaleka každý smartfón (a DVB-T tuner už vôbec nie). Ešte je možné pripojiť k fónu USB tuner, ale potom tiež nemáš anténu v slúchadlách, ale osobitne.

    1. Je celkom zaujímavé porovnať cenu tohoto balíka s cenou balíka C+ Sport u Skylinku.

    2. Lenže tá služba od Skylink nemá Ligu majstrov a ďalšie ligy na Premier Sport a Nova Sport. To je zásadný rozdiel, nehovoriac o tom, že sú tam asi takmer všetky športové TV kanály, kým v Skylink len Canal+ sport. Aj keď v Magio Go chýbajú v tomto variante základné programy, ktoré Skylink má v rámci digital k Canal+ sport balíku zdarma. Teda vlastne balík digital je zadarmo…
      …k ľubovoľnému inému balíku v Skylink.

    3. Ja si túto službu neplatím. Ja ju mám zadarmo. K hlavnej Magio IPTV, a tú si platím. IPTV (ešte po starom) má timeshift, nahrávanie na HDD – bez časového obmedzenia na uloženie nahrávok a veľa ďalších atraktívnych programov, vrátane iConcerts a všetkých MTV, okrem MTV Germany – to mám ale cez satelit, nakoľko to ide zadarmo. Okrem toho mám do 2027 zaplatený aj ANTIK SAT pre začiatok – využívaný na chate cez leto (tam nie je optika), a ako záloha v prípade výpadku Magio. Raz sme inak výpadok už mali. Ale bol zavinený, nakoľko sme riešili výmenu routera za premium, ten ale nebolo možné zavesiť na stenu, tak sme to museli vrátiť na klasický, ale kým to prebiehalo, tak nám služba nešla. Internet sme mali od nich cez záložný internet v mobile počas toho. Pevná linka nešla vtedy. Inak ostatné výpadky neboli. Problém bol akurát cez MS v hokeji. Inak Magio IPTV klasická verzia z HDD je to najlepšie, čo je na Slovensku v ponuke.

  1. Kedze tento prispaty dinosaurus vyse 10 rokov vyhodnocuje a rozmysla (ich ofi vyjadrenie) ci spravit aplikaciu pre AppleTV, ja som to vyhodnotil v aprili zrusenim zmluvy a investovanim € do zmysluplnejsich sluzieb (Amazon Prime, Disney+)

    1. Presne takto funguje dnešná doba v čase masového konzumu. Sám o sebe je zákazník pre poskytovateľa nezaujímavý, pretože je súčasťou masy. Až keď sa táto masa zmenšuje tak potom sa zistí akí managori tu firmu riadia. Či dokážu negatívny trend zvrátiť alebo musia odísť lebo to nedokážu, prip. to len predajú silnejšiemu konkurentovi.

Komentáre už nie sú povolené.