Reklama

Telekom ponúkne novú službu Voyo štart ako benefit v rámci služby Magio TV

Slovak Telekom a Markíza prichádzajú na trh so zaujímavou novinkou, ktorá ponúkne streamovaciu službu Voyo klientom TV služieb operátora. Pre všetkých klientov Slovak Telekomu bude preto dostupná nová služba Voyo štart, ktorú budú môcť po aktivácii využívať ako benefit. Ak ich obsah zaujme, môžu si následne predplatiť plnohodnotné Voyo.
Pokračovanie nižšie:

S Voyo štart bude mať zákazník Magio TV možnosť prvých 14 dní od aktivácie služby sledovať neobmedzený počet videí a zoznámiť sa tak so širokou ponukou služby Voyo. Potom zákazník automaticky získava možnosť sledovať päť videí z vybraného obsahu opakovane každých 30 dní. Ďalší krok na získanie benefitu už nie je potrebný a využíva ho v rámci pôvodnej ceny za službu Magio TV. Exkluzívny prístup k Voyo štart získajú zákazníci Magio TV každej platformy (Magio TV, Magio Sat a Magio Go).

Pokiaľ má zákazník Telekomu záujem prejsť na plnú verziu Voyo a mať prístup k celej knižnici vrátane prémiového Voyo obsahu, športu a živého TV vysielania, môže si ju aktivovať a sledovať všetok obsah naplno. Službu Voyo v plnej verzii môže potom kedykoľvek vrátiť naspäť do verzie Voyo štart na stránke voyo.sk, cez Telekom aplikáciu alebo prostredníctvom predajných kanálov Telekomu. Zmena prebehne ku koncu aktuálneho 30-dňového obdobia.

Najznámejšia slovenská streamovacia služba nadväzuje spoluprácu s popredným slovenským televíznym operátorom. Veľmi sa tešíme, že zákazníci služby Magio TV od Telekomu si budú môcť vďaka novému benefitu Voyo štart vyskúšať mnohé z výhod, ktoré Voyo poskytuje svojim predplatiteľom. Vrátane množstva atraktívneho obsahu z lokálnej aj zahraničnej produkcie. Veríme, že čo najviac z nich budeme môcť privítať v našej stále sa rozrastajúcej rodine spokojných používateľov plnej verzie Voyo,“ povedal Matthias Settele, generálny riaditeľ skupiny Markíza.

Chceme si získať srdcia našich zákazníkov a pozitívne ich prekvapiť aj cez novinky. Paralelne vidíme rastúcu popularitu streamovacích služieb a zároveň chceme mať to najlepšie v portfóliu. Preto sme sa rozhodli staviť na to, čo aj skutočne chcú: kvalitný obsah. S trhovým lídrom prinášame novú verziu top lokálnej služby Voyo v atraktívnej verzii: aby si mohli užiť prístup k obľúbeným filmom i seriálom bez reklám a priamo z Magio TV menu,“ uvádza Marcel Šatánek, senior manažér pre TV a zábavné služby spoločnosti Slovak Telekom.

Voyo štart bude k dispozícii od 19. októbra 2022. Telekom bude túto službu zákazníkom aktivovať vo vlnách a postupne osloví zákazníkov s ponukou aktivácie Voyo štart. Ak má zákazník záujem o službu skôr, môže si ju objednať na webe (https://www.telekom.sk/televizia/voyo), na predajni či infolinke.
Výhodou Voyo štart bude aj integrácia služby do Magio Go. Priamo zo známeho prostredia môžu zákazníci Magio TV prejsť do Voyo a hľadať si obľúbený obsah. Plynule sa potom môže vrátiť do rozhrania Magio Go.

Telekom využije na promo novej služby Voyo štart aj špeciálnu formu promo. Do rastra Magio TV zaradí nový promo kanál na všetky technológie (IPTV, Sat, Go). Na tomto TV kanáli budú vysielané dvojhodinové bloky zložené z videí s Marekom Fašiangom, kde vysvetlí ako aktivovať Voyo štart či funkcie služby a obsah plnej verzie.

Voyo je streamovacia služba prevádzkovaná skupinou Markíza. Na slovenskom trhu pôsobí od augusta 2011.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Boze benefit by to bol, keby ľudom dali Amazon Prime Video alebo Disney+ atd, ale táto paródia na streamovaciu sluzbu dotovaná Narkózou, aby si mohli naslapnut na zadavatelov reklamy a chvastat sa v mediach umelou dominanciou ich sluzby na trhu, ktoru ani v najvacsom Potemkinlande nemajú.

Komentáre už nie sú povolené.