Reklama

Dokumentárna Adventure TV ukončila vysielanie

Dokumentárny kanál Adventure TV ukončil vo štvrtok v ranných hodinách svoje vysielanie na slovenskom a českom trhu. V ponuke ho mal napr. satelitný operátor Skylink, káblová UPC či OTT služby Lepšia.TV/Lepší.TV a Horizon Go. Všetci spomínaní operátori zatiaľ programovú pozíciu po Adventure TV v ponuke ponechali, Skylink na nej sprístupnil oznam o ukončení distribúcie programu a v službách Lepšia.TV a Horizon Go je len biela obrazovka s logom stanice.
Pokračovanie nižšie:

Adventure TV je určená najmä mužom. Vysielanie stanice pokračuje v susednom Poľsku. Okrem cestopisných dokumentov prináša aj adrenalínové programy. Prevádzkovateľom českej verzie kanálu bola spoločnosť MWE Networks International so sídlom v Prahe, ktorá má vo svojom portfóliu pre slovenský a český trh ešte aj hudobný kanál Power TV. Oba programy odštartovali na českom a slovenskom trhu v roku 2018.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Odpoveď UPC na žiadanú náhradu za vyradené všetky dokumentárne stanice za viac ako 2 roky . Stále sľubujú adekvátnu náhradu a výsledok je dlhodobo veľká 0 !!! Rokujú už viac ako 2 roky ???
    Ďakujeme za prejaveny zaujem o spomenuty program. Ano, rokujeme s viacerymi programermi a v pripade uspesnej dohody o tom budeme informovat. Co sa tyka pridavania programov, tak este doplnim, ze v roku 2021 sme pridali 21 novych TV stanic. Tomas.

    1. Súhlasím a stačí si pozrieť rozdiel v tv program CZ čo bolo vysielané pre CZ/SK trh a čo bolo vysielané v Poľsku ?
      U nás len zopár dobrých dokumentov čo opakovali dookola je žalostne málo aby boli úspešní na našom trhu!

  2. Vôbec nevadí, že zrušili. Zbytočný kanál, v ktorom nevysielali nič zaujímavé či aspoň zmysluplné. UPC by mali radšej zaradiť stanicu Love Nature alebo BBC Earth.

    1. UPC sa vyjadril že neplánuje zaradiť nič . Vraj stačilo 21 staníc v roku 2021 a čo ešte viac chceme . Sú na predaj a investovať už nebudú na rozdiel od zdražovania TV ktoré očakávam od mája ☝️.

Komentáre už nie sú povolené.