Reklama

Skylink sa ospravedlňuje za nekalú súťaž v súvislosti s prechodom na DVB-T2 v ČR

Operátor satelitnej platformy Skylink zverejnil pred niekoľkými dňami na českej verzii svojej hlavnej stránky webu ospravedlnenie za nekalú súťaž v súvislosti s prechodom na DVB-T2 v Českej republike.
Pokračovanie nižšie:

Prevádzkovateľ satelitného televízneho vysielania Skylink, spoločnosť M7 Group S.A., v súvislosti s prechodom pozemného televízneho vysielania zo štandardu DVB-T na štandard DVB-T2 konal v rozpore s dobrými mravmi súťaže. Tým sa dopustil nekalej súťaže. Za toto svoje jednanie sa Skylink ospravedlňuje zákazníkom, zmluvným partnerom aj spoločnosti České Radiokomunikace a.s. ako poskytovateľovi služby pozemného televízneho vysielania, uvádza vo vrchnej časti svojej českej stránky operátor.

Prevádzkovateľ Skylinku sa počas prechodu na DVB-T2 v susednej Českej republike snažil reklamnou kampaňou nie zrovna ideálnym spôsobom získavať nových klientov. Napriek tejto kampani to bol nakoniec Skylink čo spustil prvú platenú terestriálnu platformu s názvom Anténa+ v ČR.

Kampaň nakoniec v roku 2018 musel operátor pozastaviť, nariadil mu to súd. V rámci kampane natočil operátor niekoľko videí, ktoré sú stále dostupné na YouTube.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Dávajú programy do ponuky navyše a nič s toho nefunguje.

  2. „v susednej Českej republike snažil reklamnou kampaňou nie zrovna ideálnym spôsobom získavať nových klientov. “
    To je osvedčená technika. Najprv poruším zákon, získam veľa platiacich zákazníkov, a potom, keď už ich mám, sa ospravedlním. Na pokutu mi poskladajú získaní zákazníci.
    Najväčšou pokutou by bolo, pre zákazníkov, získaných v tom období poskytnúť služby zadarmo niekoľko rokov.

  3. Neviem či v CZ SKYlavór nejako presvedčil ľudí platiť za TV, keď cez DVB-T2 majú dosť veľkú ponuku zdarma.
    V CZ platená forma TV moc nemá šancu.

    1. @ L17 :

      Už sem sa dlúho tak nezasmál když se četl to tvoje „…, keď cez DVB-T2 majú dosť veľkú ponuku zdarma.“

      Sice velká kopa stanic ale ještě několikanásobně větší mega kopa (přímo Gerlach) totálního nesledovatelného hnoje a přímo na grcání kromě ĆT, místních regionálek (TV Slovácko, TV Morava nebo Polar TV) a TV NOE.

      Bohatě stačí třeba jen šest komerčních kvalitních stanic (otázka jestli komerce může byt vůbec kvalitní jak vidím) než jich mět třeba přes dvacet a stejně je na nich ve výsledku lautr h.vno sledovatelného!!!

      Já osobně Ani nove CZ DVB-T2 nemám když ČTÚ společně s ČT dotentovali příjem ČT a na co pak je vůbec to DVB-T v kterém nejde Čt ale komerční sr.čky!!!

    2. Zdenek no neviem, čo kvalitné ponúka SKYlavór. Mal som UPC káblovku a zo 170 TV som pozeral tak 20 medzi nimi Prima Zoom, Prima CNN news, ČT. Na UPC sa Skylavór ani nechytá ponukou a kvalitou. Nakoniec som to vypol a prešiel na DVB -T/T2 Plustelku. V CZ by mi anténa stačila v pohode tiež. Tak to ospravedlnenie tam má SKYlavór zase reklamu. Inak by tam zabudli na nich.

  4. @ L17 11.12.2021 o 22:26 :

    A kde sem něco psal o Skylinku??? Já osobně mám taky UPC kabel DVB-C a t komu eště 3x Skylink Sk kvoli SK stanicím (včil 3x balík Mini Sk po 3x 5,80 Euro).

    Já osobně se na sr.čky od Novy, Barrandova a Primy (snad vyjímečně kromě Prima Max( vůbec nikdy nedívám!!! Proč bych sledoval Prima Zoom když mám Viasat nature jejich další, National Geo Wild a výborný Love Nature.
    Znova opakuji že z celéjo DVB-T2 ČR se dá sledovat jen ČT, TV NOE a místní moravskoslezské regionálky a případně Seznam s Prima MAX!!!
    Srovnávat DVB -T/T2 Plustelku s českým DVB-T2kde jen kopa nesledovatelného hnoje to snad nemysíš opravdu vážně?!
    Plustelku sem si aj platil než přešla do DVB-T2 a včil po přeladění mě stejně už nejde vůbec Mux 4 a ten Mux 1 má signál na hraně a při špatném počasí se totálně seká.

    1. V akej lokalite prijímaš cez anténu slovenské DVB-T/T2? ? ? A z akého vysielača?

Komentáre už nie sú povolené.