Reklama

Skylink predstavil novú službu Anténa+, dostupná je zatiaľ v Prahe a okolí

Prevádzkovateľ satelitných platforiem Skylink a freeSAT, ako aj a internetovej služby Skylink Live TV, spustí od 1. októbra 2020 v Českej republike terestriálnu platformu s názvom Anténa+. Nová služba ponúkne v Prahe a okolí televíznym divákom 10 televíznych programov, z toho 8 v HD a dva v SD kvalite. Všetky budú kódované systémom Viaccess. Pre prístup k ním tak bude treba dekódovacie zariadenie (CAM modul).
Pokračovanie nižšie:

Anténa+ ponúkne jeden programový balík, ktorý bude stáť 125 Kč (4,64 €) mesačne. Súčasťou balíka budú programy Nova HD, Prima HD, JOJ Cinema HD, Film+ HD, Nova Sport 1 HD, Nova Sport 2 HD, Viasat Nature HD, National Geographic HD, Minimax a Leo TV.

V cene predplatného získajú klienti Anténa+ aj prístup k internetovej Skylink Live TV, kde bude nielen archív či videotéka, ale aj ďalšie programy, ktoré sú dostupné cez anténu.

Štartovací balíček služby Anténa+ môžu získať záujemcovia aktuálne za 499 Kč (18.50 €). Balíček obsahuje CAM modul Viaccess a dva mesiace predplatného služby. Následne si môžu klienti predplatiť balík kedykoľvek budú chcieť, služba funguje bez viazanosti.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Celkom slabé… Síce väčšinou v HD, ale nič moc ponuka. Ak by Skylink spravil pro forma ponuku, aby obsadil frekvencie a vyšachoval DVB-T2 konkurenciu, nevyzerala by inak.

    1. @ Groundlink :

      Já bych neřekl „Celkom slabé… “ ale to že přímo ubohá nabídky.

      Odpadový obsah stanic Nova HD s Prima HD by nezachránilo ani to kdy to bylo v ultra HD kvalitě.

      Jediné z nabídky za něco stojí jsou pouze stanice Viasat Nature HD a National Geographic HD.

    2. Pre mňa ešte aj Film+ a možno Joj Cinema. A holé baby. 😀 Kecám, na nete sú lepšie, Leo je o ničom.

    3. @ Boris Dollár :

      Provozovatel stanic skupiny Joj mě to totálně „s.re“ tím že u stanice Joj Cinema není schopen zařadit aj třetí audio stopu se slovenským dabingem ke stávajícím dvěma audiostopám s češtinou a originálním audiem.
      Ke všem filmům co běží na Joj Cinema existuje ve většině případě aj dabing ve „slovenčine“ protože tyto filmy běžely na slovenských Jojkách TV JOJ a JOJ PLUS.
      Zrovna tak na české Joj Family nesmyslně dabují slovenské seriály ze „slovenčiny“ do češtiny a tím pádem tuto totální ch.jovinu ignoruji tím že toto zásadně nesleduji. Nevím z jakého důvodu poťápanci z Jojky dělají z diváků totální d.bily že nerozumí slovensky a podobně!!!

      Jinak k tomu Film+ třeba to že například filmy s Funesem tam nevysílání s původním dabingem od Filipovského ale s úplně novým.

  2. Tak, tak…..keď sa na to dívam, zlatá Plustelka za akciových 4,99….Skylink zjavne ide ku dnu s ponukou, nápadmi, a už aj s počtom predplatiteľov…..dobre mu tak, za svoju nenažranosť si nič iné ani nezaslúži.

    1. Aj ja som už prešiel na Antik. A to aj s prijímačom Ab Cryptobox 650 HD pred tým používaným na Skylink. SKylink už aktvujem jedine, ak pôjde niečo zaujímavé na iConcerts, ale tento rok to pravdepodobne asi nebude…
      PS: A pred koncom roka platnosti pošlem SMS aby mi karta neprepadla, ak by som niekedy náhodou chcel neskôr…
      PS: Mám modul Irdeto aj Conax, teda v Ab Cryptobox ide aj Skylink aj Antik (len HEVC je problém, ale na základ mi HEVC ani netreba a Antik som bral najmä kvôli základu, nebudem predsa základ platiť 5.80€, a ešte programy navyše, ktoré nechcem stále – navyše za 5.80 €nie je ani iConcerts až v FLEXI10 alebo MULTI) a ani ten nechcem stále iba niekedy, tak nehodlám platiť 5.80, len raz ročne 2€ za SMS na udržanie karty a príležitostne FLEXI 10. Antik platím len 0.99€. Skylink – najprv zadarmo, potom 1.20€, potom 2€, potom 2.60€, potom 3.69€ a naposledy 3.99€. A teraz to pretieklo – 5.80€ – KONIEC, prechádzam na Antik! A prešiel som. Nemám problém ani snastavením – mám totiž motor:-D

    2. V Cryptoboxe 650HD Ti musí ísť karta Antiku aj v internej čítačke predsa… A pravdepodobne aj karta Skylinku, pokiaľ to nie je M7. Tak načo moduly, stojí to prachy navyše a s kartou v internej čítačke je prijímač väčšinou aj svižnejší.

  3. Som asi jediný, ktorý by ocenil viac kanálov v SD ako menej v HD? Teda v terestrike, na satelite samozrejme HD.

  4. Veľmi zaujímavá ponuka v spojitosti so službou SkylinkLive.Tam zrejme smeruje budúcnosť:kombinácia služieb/príjmu za jednu cenu.Takéto niečo chystala aj Plustelka anténa+OTT. Žiaľ…

    1. Také niečo má aj Antik, kombo satelit + OTT/IPTV. Ale neviem, ktoré programy budú sprístupnené v Skylink Live. Môže to byť aj celkom bieda. Už teraz je bieda, že appka Skylink live TV nejde nainštalovať na väčšinu Android STB.

    2. Áno, pri android STB má Skylink ochranu-ide len na ich Tesla Mediabox-kúpou ich prijímača získava zákazník tuším 3 mesiace full ponuku SkylinkLive „zadara“.

    3. Ale ide. Su dokonca dva sposoby, ako to rozbehat na Androide. Treba si len manualne nainstalovat spravnu apku, alebo ist cez plugin v KODI.

    4. fajnšmeker: no to máš pravdu, ale už vidím BFU, ako si hľadajú tú správnu verziu a manuálne ju inštalujú… Ide o to, že Skylink komplikuje zákazníkovi život. A že Skylink live existuje aj ako plugin v KODI, to som ani nevedel… Ale ja KODI v podstate vôbec nevyužívam (možno robím chybu…) Takže sa to dá rozbehať aj na E2? Existujú aj iné podobné pluginy – napríklad Horizon Go, Antik TV a iné…?

  5. Vyše 3 roky bláznili na bezplatné vysielanie dvb-t2 a pobláznený ludia si teda kupovali stb bez ci slotu. A teraz keď je prechod skoro dokončený tak sa Vážený Pán Jaromír Glisník zobudí a zmyslí že platená tv je dobrý nápad. Omyl, tú biednu ponuke programov si nekúpi nikto normálny.!

    1. @ samo :

      A včil mi řekni kdo v České republice nebo na Slovensku prodává stb boxy s CI sloty.

      Z vlastní zkušenosti po mém už dřívějším pátrání bohužel vůbec nikdo!

    2. Ale existujú combo prijímače s CI. Po druhé CI nie je úplne nevyhnutný, ale to by musel Skylink dodávať aj karty, ako kedysi Plustelka. Ale čo je najpodstatnejšie, Skylink mohol dodávať vlastný box, vyrobený na mieru, buď s CI slotom, alebo s embedded kartou. Lenže to mal robiť v čase, keď ľudia nakupovali boxy s podporou DVB-T2 a HEVC. Samo má pravdu, Slizlink zaspal dobu.

    3. @ Úlon Kolufid :

      To jsem čekal že někdo začne vyrypovat s combo přijímači kde u některých je opravdu aj ten CI slot.

      Proč by si měl někdo pořizovat combo přijímač když nemá satelit jen kvůli tomu aby měl CI slot a zaplatil za přijímač minimálně dvojnásobek ceny?

      Nevím jak by se ti líbilo kdyby jsi při koupi chleba musel povinně koupit navíc aj deset „rožkov“ a bez nich by ti ten chleba neprodali.

      Aj kdyby Skylink dodával aj karty pro truto jejich službu tak kde má jistotu že to pojede v té univerzální čtečce?. Dále aj Skylink dodáva vlastní box, vyrobený na míru, buď s CI slotem, anebo s embedded kartou tak je to taky o ničem protože by to stejně asi nikdo nekoupil pokud o tuto službu v době koupě nového přijímače s HEVC neměl zájem o placenou službu. Pokud je tam slot CI tak není problém modul kdykoliv dokoupit pokud někdo později projeví zájem o placenou službu přes pozemní vysílání. Aj když Skylink zaspal dobu tak nic nemění na tom to mělo byt státem nařízeno to že do prodeje nesmí jít žádný set_top.boxu pro pozemní vysílání bez CI slotu!!!

    4. Zdenek
      Prečo sa divis? Dáva Ti logiku vyrábať čisto dvbt2 box s ci slotom, keď všetci čo koduju tlačia svoje boxy (Simlitv, Plustelka, Minidig…). Samostatné camy sú primárne určené pre TV. Keď sa Anténa+ rozšíri do celej republiky určite hodia na trh svoj anténa+ready box.

    5. Zdenek: combo prijímač by nestál dvojnásobne viac, ako DVB-T2 prijímač s CI slotom a rovnakou výbavou. Súdiac podľa toho, čo je na trhu, by ten rozdiel bol maximálne 10-15€ a to nie je tak veľa. Podotýkam, že CI slot a čítačka by tak či tak zdvihla cenu generických DVB-T2 boxov, určite by nestáli dvacku, ako väčšina predaných šuntov. A inak také Amiko malo dokonca model čisto iba s DVB-T2 tunerom, postavený na základe sat. prijímača, len ten tuner vymenili. Ale to je jedno, lebo to bola len poznámka na okraj, podstata bola aj tak v tom, že Skylink mal s terestriálnou platformou prísť skôr, keď ľudia kvôli prechodu na DVB-T2 menili techniku. Znova niečo meniť kvôli Skylinku sa mnohým nebude chcieť. A ďalej už iba fabuluješ – „kde má jistotu, že to (karta) pojede v té univerzální čtečce“ – kde máš istotu, že akákoľvek satelitná karta pôjde v UNI čítačke – a predsa drvivá väčšina ide, okrem Skylink M7. A vôbec, kde máš istotu, že zajtra nepríde koniec sveta… Čiže to nie je žiadny argument. Ďalšia fabulácia je, že „stejně by to nikdo nekupoval…“ – no a teraz to kupovať budú? Keď už majú nejaký STB kúpený kvôli DVB-T2 – bez UNI čítačky a CI slotu? Ale v tom s tebou súhlasím, že sa mali od začiatku predávať STB s UNI čítačkou a/alebo s CI slotom. A ani to nebolo treba prikazovať zo strany štátu, resp. zakazovať predaj – stačilo by, aby prístroje bez toho nedostali certifikát ČRa „připraveno pro DVB-T2“. Kto by si kúpil zariadenie bez certifikátu, tak na vlastné riziko.

  6. predpokladám že tam mali dať minimálne programy českej televízie…neviem si predstaviť že by s takouto ponukou sa pokúšali presadiť na Slovensku

    1. Je to pre ČR – A českú televíziu jetreba v HD v ponuke, nakoľko vysiela v HD voľne cez to isté DVB-T2. A je to najmä aby išla NOVA a PRIMA v HD, ktoré nechcú ísť FTA a potom ešte nejaké športové stanice (Nova sporty) a tak. Kto chce len ČT a ostatné stačí v SD, tak nemusí platiť nič, je to pre ČR, to by už skôr mohli dať RTVS (Jednotku, Dvojku, Trojku), čo v ČR v DVB-T2 nemajú ale načo ČT, ktoré ide v HD a FREE?

    2. @ marco :

      A možeš mi povědět na co by tam dávali programy České televize.

      To jako myslíš opravdu vážně a nebo jen logicky neuvažuješ?

  7. #Goulddigger #EG4 : V dvbT2 v ČR FTA všechny tv ČT v HD. Tedy 1+2+3+24+sport+déčko+art

  8. Ja som si konečne vydal od môjho talianskeho kamaráta legálne Sky Italia. A verte mi, že takúto ponuku u nás nenájdete nikde. Je pravda, že si priplatím 50 eur mesačne, ale stojí to za to.

    1. Neviem, čo by tam muselo byť, aby to bolo hodné 50€…

Komentáre už nie sú povolené.