Reklama

Orange vyradil zo satelitnej služby filmový kanál

V satelitnej službe Orange TV nie je už niekoľko týždňov dostupný filmový kanál Film Europe. Všimol si to náš čitateľ Zdenek. Vysielanie programu bolo k dispozícii klientom z družice Eutelsat 16A (16°E), frekvencie 11 094 MHz. K odpojeniu došlo po niekoľkých týždňoch na to, ako program vyradil z ponuky aj konkurenčný Antik Sat, ktorý využíva rovnakú satelitnú pozíciu a s ktorým Orange tento program zdieľal.
Pokračovanie nižšie:

Film Europe prináša vo vysielaní európske filmy v pôvodnom znení s českými titulkami. Orange vyradil stanicu iba zo satelitnej služby, v IPTV a OTT službách Orange TV je aj naďalej dostupná. Bežne je súčasťou tematického balíka Mix.

Satelitná služba od Orangeu odštartovala v roku 2018. Od februára 2021 sa však operátor rozhodol ukončiť je poskytovanie pre nových klientov. Dostupná je tak aktuálne už iba pre doterajších predplatiteľov. Do budúcna tak možno predpokladať je postupný útlm.

Aktuálnu ponuku satelitnej služby, nielen od Orangeu, môžete nájsť už tradične v sekcii Frekvencie.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Nič strašné sa vyradením toho programu nestalo, neviem či ho niekto niekedy pozeral 🙂

  2. Keby mi vypli Film Europe a Film Europe+ takého operátora by som vymenil.

  3. Výborné a kvalitné filmy idú preč, no braky ostávajú.

  4. Ken braky sa šuria. Vsetky dibre TV stanice už pomaly ake isto skrachivali TV sa stala prostriedkom pre otupovanie a primitivizáciu ludí.

  5. Oprava: Len braky sa šíria, všetky dobré TV už pomaly ale isto skrachovali pre nezáujem ludí o kvalitu. Normálny človek nema čo sledovať a tak ani nezapína Televízor. Z nás niekdajších divakov sú dnes čitatelia kníh,aj to už pomaly nrmá čo čítať

Komentáre už nie sú povolené.