Reklama

Klientom satelitnej Orange TV nefungujú niektoré kanály od Discovery

Predplatitelia satelitnej služby Orange TV nemajú už niekoľko dní prístup k vybraným programom z dielne Discovery, ktoré sú šírené na družici Eutelsat 16A (16°E). Upozornil nás na to jeden z našich čitateľov. Konkrétne sa jedná o Discovery Showcase HD, Discovery Science, Animal Planet HD a Travel Channel HD. U všetkých týchto staníc môžu vidieť diváci niekoľko dní len oznam v albánskom jazyku, že sa programy čoskoro vrátia.
Pokračovanie nižšie:

Klienti operátora sa však nemusia obávať, že operátor uvedené programy z ponuky vyradí. Poskytovať ich bude aj naďalej. „Ide o chybu na strane dodávateľa. V spolupráci s dodávateľom pracujeme na tom, aby boli stanice opätovne čo najskôr dostupne,“ povedala pre portál SatelitnáTV.sk PR koordinátorka Orangeu Ivica Hricová. „Stanica Discovery Showcase HD zároveň už od Nového roka z rozhodnutia vysielateľa z ponuky vypadne,“ dodala. Presný termín opätovného sprístupnenia programov však nie je zatiaľ známy. Akonáhle dôjde k vyriešeniu problému, budeme o tom na našom webe informovať.

Rovnaké problémy s príjmom viacerých kanálov od Discovery, mal tiež aj konkurenčný operátor Antik Sat, ktorý využíva rovnakú satelitnú pozíciu. Košický operátor to vyriešil s novou distribúciou programov.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Nechápem prečo to nepreberajú od AntikSAT, to je také ťažké do prčic…

  2. Orange by sa nikdy tak neponizil, že by sa mal na niečom dohodnúť zo svojim konkurentom.

    1. Netáraj, celkom slušný počet TV programov na Eutelsate 16E sharujú s Antikom. A tiež tzv. poslednú míľu pripojenia na net s Telekomom a možno aj iné služby a kapacity. Osobne nemám Pomaranč veľmi v obľube, ale tak zase držme sa faktov.

    1. Preco by sa tym mali chvalit? Uvidime, ked im skoncia prava, ci kupia znovu 🙂

  3. Skôr na kúpu práv očakávam na ligu majstrov že sa pobijú všetci od Canal +,Telekom sk,Orange tv,kto dá najlepšiu ponuku,tj,najvyžšiu,dostane na ne práva,je to jednoduché…

    1. Tipujem, že Telekom a Orange sa dohodnú na zdieľaní. Canal+ neviem či na to bude mať a naviac tí čo chceli šport sa už zariadili inak. C+ potrebuje zastabilizovať zakaznicku databázu = zabrzdiť pokles predplatiteľov.

  4. Celý pomaranč je taký albánsky aj s ich lavórom. Len ceny majú francúzske. Tá družica z roku 2011 tiež má svoj orbitálny vek pomaly za sebou.

Komentáre už nie sú povolené.