Reklama

Antik Sat rozšíril ponuku o Šláger Premium HD

Programová ponuka satelitnej služby Antik Sat bola obohatená o hudobný televízny kanál Šláger Premium vo vysokom rozlíšení (HD/MPEG-4). Novinka, ktorá už niekoľko dní testuje voľne na družici Eutelsat 16A (16°E), bude k dispozícii všetkým klientom. Košický operátor ju sprístupní predplatiteľom už od najnižšieho programového balíka Pre začiatok.
Pokračovanie nižšie:

Antik Sat je prvým satelitným operátorom na Slovensku a v Českej republike, ktorý zaradil hudobnú stanicu Šláger Premium do svojej ponuky. Za kanálom stojí spoločnosť Československá Muzika českého podnikateľa Karla Peterku.

Šláger Premium sa zameriava vo svojom vysielaní prevažne na ľudovú hudbu, folk či country. Divákom neponúka reklamy, ani predaj CD či DVD.

V rámci promo vysielania je k dispozícii Šláger Premium HD dočasne voľne (FTA). Naladiť si ho tak môžu aktuálne všetci diváci s možnosťou príjmu družice Eutelsat 16A (16°E). V blízkej budúcnosti však bude vysielanie zakódované a sprístupnené iba klientom služby Antik Sat.

Kanál Šláger Premium je v tomto momente určený výlučne pre potreby Antik Telecom a jeho služby Antik Sat,“ uviedol pre portál SatelitnáTV.sk Vlastimil Lakatoš, produktový manažér TV služieb Antiku.

Technické parametre pre príjem Slagr Premium HD :
Družica: Eutelsat 16A (16.0°E)
Frekvencia: 11471 MHz
Polarizácia: V
FEC: 5/6
SR: 30000
Norma: DVB-S2
Modulácia: 8PSK
Názov: Slagr Premium HD 
Provider: Antik
Video formát: MPEG4
Kódovanie: FTA (dočasne)

PIDy:
Video PID: 1501
Audio PID: 1502
Audio stopy: 1502 slk (Mpeg)
PCR PID: 1501
PMT PID: 1500
TSID: 50200
ONID: 0366
SID: 0605
TXT: N/A
HbbTV: N/A
DVB a TXT titulky: N/A

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. MTV Live HD
    Nechceli by zaradiť tento kanál (aspoň do samostatného balíčka – MTV Balík)? Na Eutelsate ide MTV Europe (bez CZ titulkov, ale to by vedeli dohodnúť s dodávateľom, alebo by išiel OG zvuk ako na filmboxe), potom ide aj Club MTV a MTV Hits a tiež MTV 80s a aj MTV Live HD. Chýba len MTV Music 24 a MTV 90s. MTV Balík by mohli dať za príplatok 6€ k už inému balíčku, bolo by to celkom fajn pre tých, ktorý by mali o tieto programy záujem. Čo na to?

    1. RE
      Napríklad podobne ako filmov balík HBO alebo maďarský balík (obidva sú doobjednateľné k už existujúcemu balíku – pre začiatok, domáca pohoda, rodinná zábava a všetko čo potrebuješ).

  2. @ #Goulddigger #EG4 :

    Ke konci roku AntikSAT přijde o Discovery Showcase HD a Fine Living které tomuto datu končí pro Slovensko s Českou republiku.

    1. RE
      Viem o tom, ale to končí v SR a ČR. Teda končí VŠADE, nie iba v Antik-u.

    2. Já vím že u všeckých ale tu sa řeší Antik SAT. Antik SAT by mohl zařadit aj ty tři Viasaty v HD a Travel XP HD.

  3. Nemajú Nova Sporty 1 a 2 a nemajú MTV Hits a Dance resp. Club MTV, takže prechod k AntikSAT sa zatiaľ nekoná 🙁

Komentáre už nie sú povolené.