Reklama

V Skylink Live TV sa objavil športový kanál v anglickom jazyku

Po vyradení televíznych kanálov z dielne Discovery sa objavil v pondelok 1. júna v Skylink Live TV nový športový kanál. Podľa zistení portálu SatelitnáTV.sk je novinkou v mobilnej službe luxemburského operátora M7 Group FightBox.
Pokračovanie nižšie:

FightBox vysiela 24 hodín denne v anglickom jazyku. Vo vysielaní sa zameriava na bojové športy.

Pripomeňme, že od mája je FightBox súčasťou programového balíka Multi, predtým ho mohli sledovať iba klienti od vyššieho balíka Kombi. Od rovnakého termínu zaradil Skylink do tohto balíka aj stanice National Geographic HD a Love Nature HD. Predplatitelia nižšieho balíka Smart môžu zase sledovať už aj programy Nova Sport 1 HD, Nova Sport 2 HD a National Geographic HD.

Aplikácia Skylink Live TV je dostupná ako pre mobilné zariadenia s operačným systémom iOS a Android, tak aj pre vybrané Smart TV značky Samsung, LG, Finlux, Hitachi, JVC, Telefunken, Toshiba, Gogen, Hyundai, Orava alebo satelitné prijímače KAON MZ-102, Samsung EVO-S či špeciálne boxy Tesla Mediabox QX4. Popri tom je možné službu využívať aj cez webové rozhranie na akomkoľvek PC.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Ouuu,celé zle,radšej nič ako této nezmyselné krváky,kam to ľudstvo smeruje,mali by to zakázať

  2. Multiplex, súhlas.

    Ameriku tiež kŕmili takýmito slaboduchými vzormi. Prečo nie, veď je demokracia. A teraz je tam anarchia.

  3. No už nám chýba len telka o kohútich zápasoch. Neviem či rôzne formy boja dvoch bitkárov sa dajú nazvať športom. V športe by nemalo byť cielom zbiť, udrieť, kopnúť a inak fyzicky napádať súpera. Ano majú svoje pravidlá, každý má svoj názor

  4. Skylink Live TV funguje aj na TV podporujúcich Android TV napr. Sony.

  5. Skylink som kupil hlavne kvôli Eurosporte v cz jazyku. Bez toho to nemá pre mňa význam.

    1. zaemajluj im, že končíš a nech vrátia peňáze…

  6. Končím so skylinkom,pridávajú programy čo mám dávno zaplatené,ten čo má základný balík ich má tak isto ako ja a za polovičnú cenu

    1. Ponuka operátorov na SK je veľká…apropó freeSAT-kúpil ho Skylink Canal+,má Eurosporty naďalej???

  7. Veľmi dobrý komentár. STe múdry človek,ktorému asi záleží na čistom kvalitnom športe. HANba, že zakázali Eurosport a platímewe také sumy ako za zlato !!!

Komentáre už nie sú povolené.