Reklama

Skylink vyradil z ponuky viacero staníc, vrátane Animal Planet, Discovery či Eurosportu

Predplatitelia satelitnej služby Skylink, na Slovensku a v Českej republike, nemajú oddnes k dispozícii viacero platených televíznych kanálov. Operátor vyradil k 1. júnu 2020 zo svojej satelitnej služby programy Discovery, Discovery Showcase HD, TLC, Animal Planet, Eurosport 1 HD a Eurosport 2 HD. Menej programov je aj v mobilnej službe Skylink Live TV, kde vypadli programy Discovery, Eurosport 1 HD a Eurosport 2 HD.
Pokračovanie nižšie:

Všetky vyššie uvedené programy musel operátor vyradiť z ponuky, pretože sa nedohodol s vysielateľom na novej zmluve ohľadom ich šírenia. Na pôvodných pozíciách môžu preto vidieť diváci už len oznam: „Vysielanie tohto programu bolo ukončené“.

Pokiaľ sa operátor nedohodne s vysielateľom na novej zmluve ani v najbližšom období, diváci, ktorí budú mať záujem aj naďalej sledovať svoje obľúbené športové či dokumentárne programy, budú musieť zmeniť operátora.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Super,aj tak tam nič nebolo.Skupina Discovery zaspala dobu.Opetátora určite nebudem meniť.

    1. presne tak,v ponuke zostáva kopec iných programov na ktoré sa dá aj pozerať.Navyše v cene je aj SkylinkLive-mobilná televízia.

    2. Jasní dneska začína snooker na eurospte ešte že mám magio 🙂

    1. Toto vypadá na niekoho kto využíva balík bez odstránených programov.

  2. Už aby to prevzal canal+ lebo to čo robí M7 je nehoráznosť

    1. No neviem či práve toto nie je ich práca. Majú totiž vlastné kanály. Zbavili sa konkurencie.

  3. Toto je tragédia v priamom prenose..Ako kde sú tie nové HD programy čo už sľubujú od apríla?

  4. Tyto programy jsou volně dostupné z jiných satelitních pozic s cizí jazykovou stopou-zejména EUROSPORT1DEutschland.

    1. Prosím ťa však už aj Rusi majú Eurosport v kvalite 4k , ďalší operátor plánuje pridanie (T-Mobile, Slovak Telekom a Digi SK VOD obsah Discovery, časom ajEurosport 4K) ľudia majú doma 55″ tv a viac a ty odkazuješ na SD dobré tak do mobilu s ešte k tomu v nemčine

  5. Vyradiť Discovery, AnimalPlanet a Eurosport bez adekvátnej náhrady je nehoráznosť …

    Tí dilinovia namiesto pridávania programov iba vyraďujú a zvyšujú ceny….. Treba od nich odísť raz a navždy.

    1. urobil som tak odkedy porusili : ct, Nova,prima navzdy zadarmo. Napisal som im stavnaty list a odvtedy sa len smejem, aky su ti ludia blbi ze veria podrazakom… 🙂

    2. 5er95 @

      Tyto všechny stanice co uvádíš:
      „- Discovery, Discovery Science a ID Xtra
      – Animal Planet
      – Travel Channel
      – Fine&Living
      – History Channel
      – Crime&Investigation“

      kromě Eurosportů jsou totální nesledovatelný odpad a zadarmo jsou drahé.¨¨

      Obsah těchto stanic je tak akorát dobrý pro poťápané občany USA jakožto nejvcí dem.ntní národ na světě který ani neví kde je Evropa!!!

      Úplně všechny dokumentární americké sr.čky od skupiny Discovery které ani nebyly u Skylinku mám v kabelu UPC a nikdy to ani nepouštím protože by mě z toho opravdu j.blo!

    3. Jak pre koho já trebars travel,discovery,eurosport sledujem

    4. Zdenek@absolútne súhlasím.Nedalo sa na to pozerať už pekne dlhú dobu.Divák hodnotovo absolútne,ale absolútne o nič neprišiel.

    5. Vaskéz @ :

      To mě těší že aj jiný mají ten samý názor jako já. Chybět bude jedině tak ten Eurosport a na dokumenty jsou jednička Viasaty a pak sa ještě dají sledovat stanice Adventure, National Geografic, Love Nature, Travel XP (kde je opravdu obsah o cestování oproti Travel Channel s Horské příšery, Ústav duchů, Sami s duchy a další podobné ch.joviny) Spektrum. Další stanice co nemá vůbec obsah dle názvu je History HD s capinama: Válka skladů Texas, Hvězdy zastavárny a podobně.

      Prostě Amíci vysílají jen odpad a posuzují Evropany dle své inteligence a omezenosti.

    6. aj to spravim odidem zo skylingu zvyšuju ceny a programy ubieraju

  6. Najviac ma mrzí že vyradili Eurosporty a nie je adekvátna náhrada

  7. Chlapci ale nesmúťte.Na trhu je množstvo tv operátorov,skutočne je z čoho vyberať. Sat,anténa,internetTV ajááááj

    1. Treba podať hromadnú żalobu, zaplatené majú za služby a nič.

  8. Je to choré, ak už platím za službu mali zlacniť, prípadne nahradiť programy.
    To sa ale nestalo a dá sa konštatovať že Skylink s Glisníkom serie na zákazníkov.

    1. To nepomôže. Stačí si prečítať obchodné podmienky.

      5.2. Poskytovateľ má najmä právo:
      5.2.1. zmeniť rozsah poskytovanej služby Skylink,
      najmä jednostranne meniť skladbu programov v jed-
      notlivých balíčkoch bez toho, aby to bol Poskytovateľ
      povinný osobitne oznamovať Užívateľovi.

      Jediné čo pomôže, je viac už ďalej neplatiť!

  9. Skylink sa môže zbaliť a ísť kade lahšie…u neho to išlo dolu vodou už pekne dlhú dobu až som sa zbalil a išiel u konkurencii..dnešným dňom si gratulujem, že som to urobil.

  10. …ono to opravdu ještě stále funguje, ten Skylink či co to je??? Se divím, že to nevypnuli úplně, je to ostuda placených TV v široko daleko, ani v těch ekonomicky nejchudších zemích toto nemá obdobu! Jen pro info, když už došlo k tzv. nedohodě mezi M7 a DISCOVERY, tak v ostatních pay-tv, které ta slavná M7 provozuje, spíše neprovozuje (CanalDigitaal, TV Vlaanderen, TéléSat, HD Austria aj.) došlo k okamžité, tedy hned v noci k náhradě všech vyřazených kanálů od Discovery za jiné!!! No v CZ a SK samozřejmě vůbec NIC, žádná náhrada, prostě totální vykašlání se na diváky!!! Ten kdo ještě může, vemte nohy na ramena a utečte od těch pošahaných vydřigrošů pryč, již nemá smysl na nic čekat! Je to záměrná sebedestrukce a cesty nejni zpět, vlak jim již ujel a je už opravdu hodně, ale hodně daleko!!! Kdo již odešel, dobře udělal a třeba i vydělal, protože ONI už dááávno nejsou jediný a luxus ten Skylink nikdy, ale fakt nikdy nebyl!!! Chudáci…

  11. Aj tak su vsade kazdych 10 minut reklamy! Aj na NGC, kde predtym reklamy neboli. Clovek si plati za nejaky program a musi pozerat na stupidne reklamy? Odchadzam zo skylinku.

  12. vypli Eurosport ? – vypinam skylink. za 9.90 mesačne ho dostanem inde. zmrdi.

    1. Na satelite Astra 19,2°E máš Eurosport zadarmo a hoci je v MPEG-2, tak obraz je kvalitnejší ako v DVB-T MPEG-4. Je tam vyšší dátový tok. A sú tam aj ďalšie športobé stanice zadarmo ako Sport 1 DE, Sky Sport News a ďalšie…

  13. Je to hrôza, Odkedy to kupili tí zlodeji to ide dole vodou. Je jedno že tu niektorí vypisujete že tam aj tak nič poriadne na pozeranie nebolo, to je jedno, ide o princíp. Nedá sa len rušiť stanice a zvyšovať poplatky! To je zlodejina… prvý to schytal History, potom Viasat HD, pred nedavnom Ceskoslovensko. Teraz 4 dokumentarne programy.
    Z L O D E J I N A, H A N B A, P O D V OD!

    1. A už aj oba Eurosporty nejdú, hlavná vec že mám balíček predplatený do novembra.

    2. Falco 01.06.2020 o 21:06

      Nemel capiny protože Československo tam vlastně zostalo a jen změnilo název na Film Europe +, které po novém vysílá 24 hodin a je přídán k původní stanici Film Europe.

    3. Áno, preto by mali znížiť poplatky za jednotlivé balíčky, alebo tie stanice adekvátne nahradiť!

  14. Ja uz som si zohnal vsetky spominane tv za par minut ako plnu nahradu odinakial…serem im na ich srotlink idioti. Ja im za to nic platit nehodlam. Ze si to dovolia vobec zrusit? Tolka drzost :D:D:D.

  15. Čakám kým nám spojazdnia opto káble, už dlhšie chcem od nich ísť do kelu. Eurosport je už ten klinec do rakvy. Neprestávajú prekvapovať, kreténi.

  16. Sú t o zmrdi najvyššieho druhu, mám ročné predplatné do 6.11.2020 a to čo najviac sledujem mi už nejde.

  17. Vie mi niekto poradit nejakého seriózneho poskytovateľa programov Eurosprt 1 a 2

    1. Neviem či seriózneho lebo iba dnes mi doručia CA modul od Digi Slovakia,je to bez viazanosti tak skúsim ,v Skylinku som platil flexi 10 za 11,5€ a tu budem platiť 9,6€ + 1,5€ = 11,1€ .

    2. Martin @ :

      Podle mě výběr stanic versus cena pro Slováka nebo občana Slovenska jednoznačně DIGI SLOVAKIA. Jsou tam aj DIGI sporty které má jen Slovak telekom.

    3. Pokiaľ by som dnes mal satelit,ktorý som pred rokmi zhodil z balkóna-vybral by som si DIGI alebo anténu Plustelka-pokiaľ máte signál.

  18. Ci ale už ma dobre s…. Stále len niečo odoberate.. Platíme za nič mali by ste odyst a nikdy sa nevraciat!!!

  19. Tak ste nás zasa podviedli, zaplatím vám 170.- Eur. ročne a vy si vypnete stanice, ( v strede roka) ktoré vám nevyhovujú, mne nevyhovujete vy . Končím s vami.

    1. Ďalší článok bude mať názov: Slováci dostali rozumy…

  20. Že Eurosport je jeden z nasledovanejších športových kanálov niet pochýb. Skončí zmluva a mením operátora. Je až neuveriteľne ako sa snaží Skylink odahnať zákazníkov. Bye, Bye Skylink!

  21. AMC bolo pridáme pre koho? Ja mám v balíku zaplatené programy, ktoré sú vyhradené a samozrejme aj AMC. Ti čo nemajú tento balik predplateny majú zadarmo AMC. Teda koho odškodňujú?

  22. Dnes som si všimol na Googli článok o Skylinku, že vraj si chce získať divákov tým, že celý tento mesiac ide AMC zadarmo
    Stále tam majú aj AMC len v SD rozlíšení…

  23. Čím skôr vymeniť…. Skylink stojí za…… Celé zle…..

  24. Zrušil som skylink, stačí mi rtvs a čt a nejaké free kanály a netflix. Vyriešené.
    Na tom discovery už nič nebolo. same reprizy a žiadne poriadne dokumenty. eurosport mi bude chýbať.

  25. všetko som si prečital su to zlodeji odrbavaju ludi o peniaze mam zaplatene do novembra a končim stymyto zlodejmy

  26. Tiez som si vsetko precital a uvedomte si jednu vec… Ano skylink ma pravo zmenit programovu skladbu… Ale nie skratit!! Uvedomte si ze ste si zaplatili nejaky balik z urcitym poctom programov a teraz mate menej.. Ale taky je slovak zaplati cast mu niekto ukradne a on je spokojny… Toto sa stat v amerike ludia by ich zazalovali a mohli by ist akurat tak do prdele

  27. …a už se ti troubové z M7 někde oficiálně na CZ a SK servrech pochlubyli, že Maďarům a Rumunům tu ztrátu TV kanálů (TLC CZ, Discovery CZ, Discovery Showcase HD, Animal Planet CZ, Eurosport 1 HD a Eurosport 2 HD) vykompenzují pěti kanály na satelitu THOR 6 (0.8°W)??? Nově tam budou mít TV kanály jako jsou JIMJAM HUNGARY & ROMANIA, AMC, TV 1000, LIFE TV a BOLLYWOOD TV. Jen aby opravdu nezapomněli, že obsluhujou ještě pozici 23.5°E. Ale myslím, že tady to už bude i úplně jedno, tuto pozici pžijímá již opravdu malinkaté procento lidí. To torzo nazývající se SKYLINK nemá smysl oživovat! To jenom tak pro zajímavost .)

Komentáre už nie sú povolené.