Reklama

Orange TV je dostupná cez kábel už na väčšine Slovenska

Digitálna televízia od Orangeu rozšírila od 17. júna 2020 výrazne svoju dostupnosť prostredníctvom káblového pripojenia. Podobne ako pevný internet od operátora, aj Orange TV cez kábel si už môžu aktivovať záujemcovia na väčšine územia Slovenska. Donedávna bola totiž pevná Orange TV dostupná iba prostredníctvom optickej siete Orangeu. Teraz ju môžu mať k dispozícii aj zákazníci vďaka spolupráci s konkurenčnými operátormi aj tam, kde Orange vlastnú sieť nemá.
Pokračovanie nižšie:

Do ponuky Orangeu tak pribudla Orange TV cez vDSL a Orange TV cez cez Optik Partner. Spoločne s Orange TV na optike ich zároveň zastreší spoločný názov Orange TV cez kábel. Zákazník si nemusí sám pred nákupom vyberať, ktorej technológii dá prednosť, ale pri nákupe TV cez kábel mu odporučia tú najvhodnejšiu alternatívu dostupnú na jeho adrese.

Podobne ako doteraz optická televízia od Orangeu, ponúkne Orange TV cez kábel tri balíky – Home Basic TV+, Home Optimal TV+, Home Premium TV+ s mesačnými poplatkami 10 eur, 15 eur a 20 eur mesačne pri 24-mesačnej viazanosti. Dostupnosť pevnej Orange TV takto stúpne takmer 1,5 násobne a používať ju bude môcť približne 1,4 milióna domácností na Slovensku. V televíznom portfóliu naďalej ostáva služba Orange TV cez internet a Orange TV cez satelit.

Ak si zákazník skombinuje pevný internet s televíziou cez kábel či cez satelit, zaplatí menej. Napríklad základný internet úrovne v kombinácii s “Basic” televíziou môže mať už za 15 eur mesačne. Každú zo služieb môže pritom zákazník využívať na inej adrese.


Pevný internet
TV cez kábel/
TV cez satelit
Home
Basic
Home
Optimal
Home
Premium
Home Basic TV+/ Home Basic TV15 €18 €22 €
Home Optimal TV+/ Home Optimal TV18 €22 €25 €
Home Premium TV+/ Home Premium TV22 €25 €28 €

Uvedené mesačné poplatky platia pri 24-mesačnej viazanosti.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Viac by potešilo, keby služba Orange TV cez internet bol automaticky súčasťou tých TV balíkov a nie samostatne platenou službou.

    1. Orangutan si asi myslí, že fšetci sú padnutí na hlavu…

  2. Toto jedine v kombinacii LOVE, naj na optike ak je moznost a ak nieco uz u nich niekto ma.. Net+mobil pausal+tv.. A to len basic co davaju ako zaklad zak netu na optike.. Samostatne je to predrazene.. Mne tento clanok dal info, ze to ide aj po zdielanej optike co som nevedel.. toto vitam..

  3. 3,90e mesačne antik TV HD kanále žiadny problém aktivovaný na 5 zariadeniach môžem odporučiť.
    Orange sa musí ešte veľa učiť ako aj s paušálmi aj s TV

    1. Práveže Pomaranč ovláda pravidlá biznisu úplne skvele. Oni tam Lančarič & the boys vedia viac ako dobre, že väčšina ľudí tu u nás sú tupelá, ktorým stačí tlačiť do hlavy debilné reklamy, potom im ťahať medové motúzy popod nos na luxusnej pobočke a väčšina z nich si nedá námahu spraviť si prieskum trhu (v dobe internetu záležitosť polhodiny), ani si prečítať zmluvu… A ešte aj keby mali všetky informácie na striebornom podnose, sú leniví či hlúpi spočítať si výhodnosť ponuky. A keď potom aj prídu na to, že sú aj oveľa lepšie možnosti, už majú na krku dvojročný záväzok. A o dva roky, keď môžu zmeniť providera, sú leniví, málo asertívni, prípadne sú už zvyknutí ako väzeň na mreže a iba mávnu rukou. Pár ľudí, ktorí sú majiteľmi nenulového IQ si síce zanadáva v diskusiách ako je táto, ale je ich málo a trh sa prispôsobí väčšine trkvasov. Sledujte a učte sa od majstrov.

  4. Typycká predražená ponuka od nenažraného orangutana

  5. Iptv better mam za 8€ a vsetko orangesport digisport premiersport

    1. Cez aliexpress tiez mas za par eur a skoro vsetky programy s cz novou aj hbo +cinemax

  6. Pre redakciu: Prečo už dlhšie nepribúdajú žiadne nové články?

Komentáre už nie sú povolené.