Reklama

Trojka ruší nočné reprízy, vysielať bude 18 hodín denne

RTVS sa takmer po piatich mesiacoch od štartu Trojky rozhodla zredukovať vysielanie tohto programu. Od 11. mája prejde Trojka, podľa aktualizovaných programových plánov, z doterajšieho 24-hodinového vysielania na 18-hodinové. Zruší sa nočné vysielanie (od 00:00 do 06:00), kde boli divákom dostupné reprízy programov z predchádzajúceho ranného bloku (od 06:00 do 12:00).
Pokračovanie nižšie:

Trojka odštartovala oficiálne v nedeľu 22. decembra 2019. Programovým základom je bohatý televízny archív RTVS. Aktuálny program môžete nájsť v našom TV Programe.

Kanál je možné prijímať cez vybraných káblových, IPTV, OTT či satelitných operátorov. Niektorí z nich dokonca program ponúkajú bez poplatkov (napr. Antik TV či Sledovanie TV). Okrem toho je možné program sledovať bez poplatkov aj cez DVB-T a DVB-T2 vysielače po celom Slovensku, ako aj cez družicu Astra 3B (23,5°E). V terestriálnom vysielaní je k dispozícii program voľne v SD aj HD kvalite, na satelite je šírenie kódované. Pre bezplatný satelitný príjem je preto potrebná dekódovacia karta RTVS.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Mohli by ešte čiastočne popoludňajšie reprízy nahradiť aj niečim „novým“, čo by išlo len popoludní, ale nejaké reprízy z večera by samozrejme mohli aj ostať (ale nie všetky, len to najzaujímavejšie – napríklad večerný seriál z 20:00 by mohol ísť v repríze a pod) ale aj niečo ďalšie ,čo by nebolo reprízované by mohlo samozrejme ísť tiež.

  2. Mám 57 roku taký program nemusí existovať pokút chci ytobe hiwi a tam je inaku výber hlavne že jede SD a hlavne HD ďakujem taký program zrusit

    1. Jakú rečú ste terazky hovorili ? Dúfam, že nié po americky ?

    2. Zrušte si vašu CT3 na ktorej hovby dávajú.Okrem posratého televariete ktoré už reprízujú dookola tam nič nieje.

    3. Jsem rád za kanál Trojka. V ČR máme dočasný kanál ČT 3, ale ten v září 2020 konci. Přes Skylink sledují slovenskou Trojku a moc se mě vysílání líbí. Snad kdyby opakovali pořád Dva z jednoho města ze slovenských příp. i českých měst a pokračující Jedeme dál a Pět přání.

    4. A rozum nikde p. Valek aj napriek 57 rokom ktore mate. RTVS 3 je dobrý program a ma svoje opodstatnenie. Minimálne pre lepšie členitost jednotlivých okruhov. Myslim si nie každý má rad americke bezhodnotové filmy plné krvy a násilia, tak isto nie každý je priaznivec športu. Áno úzko orientované programy majú nižšiu sledovanosť. Ako programy všeobecné. Je problém so zháňanim reklamných partnerov avšak spravne nadtavena reklama na týchto programoch má vyššiu účinnost a tým môže byť drahšia ako na klasických okruhoch. Avšak to už je o niečom inom

    5. @dfh: lol, trefa do čierneho! 😀
      @Marián: pokiaľ z amerických filmov poznáš len tie, čo sú „bezhodnotové“ (čokoľvek to znamená), plné krvY (nauč sa pravopYs) a násilia, sám si si na vine. Nemáš rozhľad.

  3. Václav Válek, dajte si beh na okruh aspoň 5km a snáď budete kľudnejší a nebudete písať hlúposti.

  4. Píšu jak mi jazyk nasel jsu Valašská a STV se má čo učiť od České tv i rádia stačí Radiozurnal

    1. Ste netrpezlivý hľadať správne písmená, o diakritike nahovoriac. Ale nie ste v tom sám.

  5. na to, aky maju archiv, tak ten progrm je vyskladany riadne biedne. Chcelo by to spolupracovat so slovenskym filmovym ustavom a kazdy den davat aj dobove spravodajstvo – tie filmove tyzdenniky co dava napr ta3 su super. Tak isto sa vysielali aj spravy kazdy vecer. ja by som to uvital, v nejakom case by to kludne mohli vysielat, aspon by sme videli co za sialene spravy sa diali v tom obdobi.
    Chce to asi trochu popracovat na programe… mozno pridat do toho reprizy relacii Noc v Archive a podobne…

  6. davnesie som sledoval na stv3 romske pesnicky ,obraz aj zvuk bol velmy zlej kvality ,ale na stv2 uz bol zvuk aj obraz dobrej kvality,bol to ten isty program ,,,,inac je to dobry program

  7. A pozrimeže, takže borci v telerozhlase niežeby začali konečne vysielať 24 hodín denne aj na Dvojke, ale naopak, nasadia monoskop aj na Trojku… Úbohé. Ale od managementu RTVS sa to dalo čakať, spravia narýchlo program pre nostalgikov, ktorým sa cnie za totáčom (žeby náhoda, že 2 mesiace pred voľbami? Len taká špekulácia.), pritom nemajú poriešené základné veci, vrátane financovania, takže k tomuto osekávaniu muselo nevyhnutne dôjsť. A to nie je koniec, stavím sa o rezeň, alebo aspoň o malý rezník, že sa Trojka nedožije svojho výročia.

Komentáre už nie sú povolené.